Eladó ház Neszmély 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Neszmély 130 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250704
Referenciaszám: 0914
Feltöltve: ma

Neszmély eladó családi ház 4 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
161 538 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1356 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Neszmély központjában egy felújítandó, 130 nm-es családi ház, amely összközműves és megerősített vegyes falazatú. A ház két utcafronti bejárattal rendelkezik, és egy 1356 nm-es telken helyezkedik el. A villamosvezetékeket már kicserélték, ( 3x 16 A ) és a vízvezetékek cseréje is megtörtént. Az otthon melegéről gázkazán godoskodik , melegvizet villanybojler biztosítja. A világos, tágas házban 4 szoba található, amelyek egymásból nyílnak, de könnyen külön bejáratossá tehetők. Az ingatlanhoz tartozik egy 400 nm-es csarnok is, amely rengeteg lehetőséget kínál, és külön utcafrontról is megközelíthető. A közművek az utcán találhatók, ebben az utcában ,tejesen elkülöníthető a két rész. Ha az új tulajdonosnak nincs szüksége a csarnokra, bérbe is adható. Korábban vállalkozás helyszíne volt. Garázsban több autó parkolására van lehetőség. Kertészkedésre ,pihenésre jól kialakítható a kert rész, számos gyümölcsfa biztosítja a napi vitamint. Gyűrűskútból locsolhatjuk a növényeket és pince is található a ház alatt. Ajánlom ezt a lehetőségekkel teli házat nagycsaládosoknak, befektetőknek , de bárki megtalálhatja itt a számítását. Ha felkeltettem érdeklődését , kérem hívjon , egyeztessünk időpontot, tekintsük meg együtt és tegyen ajánlatot. Ára : 23,5 millió forint Telefon : 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY