Eladó ház Németkér 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Németkér 120 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8047337
Referenciaszám: HZ049849
Frissítve: 9 napja

Németkér eladó családi ház 3 szobás: 34 millió Ft

34 millió Ft
283 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1664 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 582 Ft
Második évtől
141 059 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Németkéren egy részben felújított, jó adottságokkal rendelkező vegyes falazatú ingatlant kínálok eladásra.Az ingatlan 120 nm, a telek mérete  1664 nm.Jelen elosztásában a következő helyiségekből áll: Nappali, 2 szoba, konyha-étkező, 2 kamra, fürdő, WC, kazánház, garázs, télikert.Az ingatlanba lépve egy szép és hangulatos télikertbe jutunk, ami mindig fényárban úszik.  Ezen áthaladva jutunk  a konyha-étkezőbe. A beépített konyhaszekrény a gépekkel a vételár részét képezik.Innen a nappaliba jutunk, igen jó elosztású a ház, hiszen ez az egész légtér a családi nagy beszélgetések és a baráti összejövetelek színtere lehet.A ház még 2 külön szobával rendelkezik. Az ingatlan több helyen felújításon esett át, hiszen a burkolatai hideg burkolatok, illetve laminált padló.Az ingatlan nyílászárói fa illetve ,műanyag nyílászárók.A fűtéséről központi gázkazán gondoskodik, a szobákban radiátorok adják a meleget.Ezen kívül a kazánházban vegyestüzelésű kazán is helyet kapott.A melegvizet villanybojler biztosítja. Az ingatlanban bent található az ipari áram is.Az ingatlanban található egy klíma, mely hűvösebbé teszi a forró nyári napokat.Az udvar nagyon hangulatos örökzöldek, akácos és gyümölcsfák tarkítják.Jöjjön el és szeressen bele ebbe a hangulatos házba. Szeretettel várom hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY