Eladó ház Nemesrádó 39 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nemesrádó 39 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8263740
Referenciaszám: H491916-4756163
Frissítve: 3 napja

Nemesrádó eladó családi ház 2 szobás: 19,99 millió Ft

19,99 millió Ft
512 564 Ft/m²
39 m²
Alapterület
790 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 252 Ft
Második évtől
82 934 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 2 szobás felújítandó családi házat Nemesrádón. Nemesrádó egy csendes, festői falu Zala megyében, erdők és dombok ölelésében. A település nyugalmat és természetközeli életet kínál, miközben a hagyományos vidéki közösség értékeit őrzi. Történelmi épületei és mezőgazdasági hagyományai is fontos részét képezik a falu identitásának. Ingatlan jellemzői: - A vályog építésű, 39 m2-es, felújítandó állapotú ház, egy 790 m2-es telken helyezkedik el. - A házhoz tartozik egy tároló is. - Belső és külső állapota felújítandó, amit az új tulajdonos kisebb ráfordítással szépíthet. - 2 szoba, fürdő-WC, konyha-étkező, tároló helyiségek lettek kialakítva. - Nyílászárói fa szerkezetűek, a hátsó szobában korszerű, új műanyag ablakkal. - Fűtése hagyományos fa tüzelésű kályhával biztosított. - Meleg víz ellátást villany bojler biztosítja. - Villany, víz, csatorna bekötve, a gáz csatlakozás a telken belül található. - A tető héjazata cseréppel fedett. Ez az ingatlan felezőcsomagos megbízásban szerepel irodánkban. Ennek részleteiről tájékozódhat az Otthon Centrum weboldalán, vagy tanácsadóinknál. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1945
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Bálint Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 798 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Bálint Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 798 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY