Eladó ház Nemeskeresztúr 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nemeskeresztúr 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230641
Referenciaszám: M287067
Feltöltve: 13 napja

Nemeskeresztúr eladó családi ház 2+1 fél szobás: 30,9 millió Ft

30,9 millió Ft
325 264 Ft/m²
95 m²
Alapterület
3856 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 773 Ft
Második évtől
128 198 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Vas Megye Nemeskeresztúr Családi Ház Nemeskeresztúr csendes, nyugodt utcájában eladó egy 95 nm-es családi ház. Az ingatlan összkomfortos, napfényes, elrendezése praktikus. Belépve a házba egy tágas nappaliba érkezünk, innen nyílik egy tágas szoba, majd még egy tágas szobába érkezünk. Tovább haladva egy napfényes teljesen felújított konyhába lépünk. A konyhából nyílik egy kisebb szoba, valamint egy közlekedőn keresztül lépünk a modern teljes felújításon átesett csodás fürdőszobába. Az ingatlanon több felújítás is történt. Minden helység laminált parkettázva lett, a fürdő járólapot és csempét kapott. A vízrendszer is megújult. A nyílászárók műanyag bukó-nyílóra lettek cserélve. A három fázis bevezetésre került. Valamint minden helység új színekben tündököl. Az otthon melegéről gáz-cirkó valamint egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, így minden helységben lap és tagos radiátor van. Az ingatlan kívülről szigetelve lett, valamint a ház fele már új szint is kapott. A telek mérete 3856 nm-er, udvarán egy gyűrűs kút található, valamint egy fedett kiülő gondoskodik a mindennapi fáradalmakról. Udvarán a ház mellett található egy kazánház tároló helységgel, egy nyári konyha és egy zárt garázs. Telkén ami teljesen körbe kerített, villany póznával is öt csodás kis póni ló társaságában találhatjuk magunkat. A póni lovak amennyiben leendő tulajdonos kéri, külön alku részét képezik. A telek középső részén egy több részből és tároló helységekből álló istálló található, ami összesen 270 nm-er állapota jónak mondható. Nemeskeresztúr egy barátságos, csendes település ami a 8 as főút mellett 2 km-re, Jánosháza településtől 4 km-re helyezkedik el. A vételár részét képezi a konyhabútor gépesítve, valamint teljes berendezés. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY