Eladó ház Nemesgulács 270 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nemesgulács 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8234979
Referenciaszám: 506849
Frissítve: 1 napja

Nemesgulács eladó családi ház 9 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
462 963 Ft/m²
270 m²
Alapterület
1170 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 522 Ft
Második évtől
518 599 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kiváló minőségű családi ház Nemesgulácson, a Balaton közelében! Ez a háromszintes, 257 m²-es lakótérrel rendelkező ingatlan egy 1170 m²-es telken helyezkedik el, és minden igényt kielégít. A ház két nappalival, hét szobával, három fürdőszobával és két konyhával rendelkezik, így akár két generáció számára is ideális választás lehet. Főbb jellemzők: • Földszint: Fedett terasz, előtér, gardrób, vendég mosdó, nagy nappali teraszkapcsolattal, hálószoba, fürdőszoba, két szoba, konyha-étkező. • Tetőtér: Tágas nappali, négy szoba, fürdőszoba, konyha, 12 m²-es erkély gyönyörű kilátással a Szent György-hegyre. • Pince: 139 m²-es pince borospincével, sportolásra és baráti összejövetelekre alkalmas helyiséggel, mosókonyhával, vegyes tüzelésű és gázkazánnal, tárolókkal. Az ingatlan új műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel és szúnyoghálókkal van felszerelve. Ez a ház tökéletes választás lehet nagycsaládosok vagy két generáció számára, akik szeretnének együtt élni, de mégis különálló életteret igényelnek mivel a két lakószint teljesen elszeparálhatóak egymástól. A pince borospincéje különleges hangulatot biztosít, de akár más célokra is használható. A ház biztonságáról kiépített kamera rendszer gondoskodik. Gépkocsi tárolására rendelkezésre áll egy kétállásos garázs elektromos garázs ajtóval. Az udvar parkosított virágokkal, gyümölcsfákkal, dísznövényekkel és saját használatra ültetett zöldségfélékkel. A locsoláshoz használható az esővíztároló, illetve saját fúrt kút is a házhoz tartozik. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! További információkért és megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gardróberkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sibak András Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 533 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sibak András Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 533 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY