Eladó ház Nagyszénás 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyszénás 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8292349
Referenciaszám: M290275
Frissítve: ma

Nagyszénás eladó családi ház 4 szobás: 6,5 millió Ft

6,5 millió Ft
73 364 Ft/m²
88 m²
Alapterület
1237 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 567 Ft
Második évtől
26 967 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi Békés megyében Nagyszénáson egy vegyes falazatú családi ház. !FALUSI CSOK-ra ALKALMAS ! A 88,6 nm-es ingatlan kiváló szerkezeti állapotú nem vizesedik nem repedeznek a falai. Kiváló Felújítási Alap! Az alaprajzon is látható helyiségek mind egy tető alatt vannak ezért így célszerű kialakítani az új otthont. Az otthon melegéről gáz konvektorok gondoskodnak. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Az ingatlan összközműves. Teljes tetőszerkezete ÚJ 2024 nyarán került lecserélésre. Új Lindab Lemez fedést kapott és a hozzá illő bádogozást. Az épületen egyéb korszerűsítés nem történt. A telek 1237 nm, melyen néhány felújításra/átalakításra váró gazdasági épület található. Található az udvaron egy pince melyet vélhetően óvóhelynek építettek. Az ingatlan kiváló fekvésének köszönhetően csendes helyen de mégis minden mindössze pár perces távolságra található. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, FALUSI CSOK, CSOK támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY