Eladó ház Nagyszénás 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyszénás 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8276127
Referenciaszám: M289565
Frissítve: 3 napja

Nagyszénás eladó családi ház 1+1 fél szobás: 10 millió Ft

10 millió Ft
116 551 Ft/m²
85 m²
Alapterület
857 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 642 Ft
Második évtől
41 488 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi Békés megyében Nagyszénáson egy vegyes falazatú kis családi ház. !FALUSI CSOK-ra ALKALMAS ! A 85,8 nm-es ingatlan kiváló kialakítással rendelkezik, egy + fél szoba található, nappaliból nyílik a fürdőszoba ahol leválasztásra került a Wc. Tágas napfényes előszobából nyílik a konyha innen tudunk a kamrába bejutni valamint a padlásfeljáró is itt közelíthető meg. Az otthon melegéről központi, gáz-kazán gondoskodik, hőleadás korszerű radiátorokon keresztül. A rendszerhez kapcsolódik még egy nagy bálás kazán így vegyes fűtési rendszer áll rendelkezésre. Meleg víz ellátást átfolyós gázbojler biztosítja. A nyílászárók modern fa, az utcafront felől műanyag ablakok, hőszigetelt üveggel. Tetőszerkezete kiváló, jó állapotú cserepek szolgálnak tető héjalásként. Villanyhálózata részben korszerű. A telek 857 nm, melyen néhány átalakításra váró gazdasági épület található. AZ INGATLAN VÉTELÁRA TARTALMAZZA A BERENDEZÉST! Az ingatlan kiváló fekvésének köszönhetően csendes helyen de mégis minden mindössze pár perces távolságra található a buszmegálló, boltok, iskola és óvoda. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, FALUSI CSOK, CSOK támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY