Eladó ház Nagyréde 350 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyréde 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8149857
Referenciaszám: M280819
Frissítve: 20 napja

Nagyréde eladó családi ház 4 szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
274 286 Ft/m²
350 m²
Alapterület
1250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 303 761 Ft
Második évtől
398 284 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyrédén 350 m2-es családi ház eladó! Ez a csendes község a Mátra lábánál fekszik, átmenő forgalom nem szennyezi a levegőjét, rendezett utcák, porták jellemzik. Utóbbi években a település jelentős turisztikai fejlődésnek indult, kedveltsége miatt sokan választják új letelepedési helyüknek. Gyöngyös pár kilométerre, de Budapest is csak 45 perc autóútra van. A ház a település központjához közeli, , természetkapcsolatos helyen épült, minőségi építőanyagokból. A vastag (B40-jelű) tégla falazata jó szigetelő képességű, nyílászárói korszerű, műanyagrendszerű, termo üvegezéssel ellátottak. A teljes alagsori részben jelenleg élelmiszer előállítására is alkalmas helyiségek, műhely, kazánház foglalnak helyet. A két lakószint jó elosztása megfelelő tereket ad nagyobb család együttéléséhez. Kelet-nyugati tájolása folyamatos fénnyel árasztja el a szobákat : a hálószobából ébredjen a kelő napra és a nappaliból csodálja a nyugvó nap szépségét! A fürdőszoba pár éve kapott felújítást. A ház fűtését vegyes tüzelésű és kombi kondenzációs kazán, valamint a nappaliban elhelyezett cserépkandalló oldja meg. A nyári meleget a klimatizált nappali enyhíti. Az udvari részt a nagyobb társasági rendezvényre is alkalmas fedett pergola kettő kemencéjével teszi értékessé. Kertjét jelenleg dús növényzet szépíti, de nagysága lehetőséget ad az önellátó gazdálkodásra is. A fúrt kút elegendő vizet nyújt a kert gondozásához. A település és az ingatlan is alkalmas a "Falusi CSOK" adta előnyök kihasználására. Amennyiben el tudja képzelni új otthonának ezt a remek házat , keressen és tudjon meg többet róla!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sánta István Gyöngyös Kossuth Lajos utca 22 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sánta István Gyöngyös Kossuth Lajos utca 22 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY