Eladó ház Nagypáli 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagypáli 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8210588
Referenciaszám: 170460
Frissítve: 21 napja

Nagypáli eladó családi ház 5 szobás: 65,9 millió Ft

65,9 millió Ft
29 955 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2200 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 519 Ft
Második évtől
273 406 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170460 hivatkozási számú nagypáli családi ház. Ha álmai otthonát keresi, amely nyugalmat, kényelmet és stílust kínál, ne keressen tovább! Zalaegerszeg közvetlen közelében, Nagypáliban kínálunk eladásra egy 2000-ben épült, impozáns, 120 m²-es, kétszintes családi házat, amely minden igényt kielégít. Különleges kialakítás és elrendezés A ház földszintjén egy tágas, amerikai konyhás nappali található, amelyet a beépített cserépkályha tesz még meghittebbé. Az étkezés és a közös családi időtöltés helyszíne ez a világos, nyitott tér, amely a modern életvitelhez tökéletesen illeszkedik. A földszinten továbbá egy kényelmes hálószoba, egy elegáns fürdőszoba, külön wc, praktikus mosókonyha és egy tágas spájz is helyet kapott, amelyek mind a mindennapi kényelmet szolgálják. Az emelet a nyugalom szigete Az emeletre felérve három további hálószoba várja a családtagokat vagy vendégeket, mindegyik a maximális kényelem és pihenés jegyében kialakítva. Ezen a szinten található még egy modern fürdőszoba, külön wc, valamint egy tágas gardróbszoba, ahol minden ruhadarabnak és kiegészítőnek megvan a maga helye. Kifogástalan állapot és kényelem A ház melegét egyedi gáz központi fűtés biztosítja, amely a nappaliban található cserépkályhával kiegészítve nemcsak a hideg téli napokon, de az év minden időszakában kellemes hőmérsékletet nyújt. Az ingatlanhoz tartozik egy 36 m²-es téglaépítésű, dupla garázs, ahol biztonságban tudhatja járműveit, valamint egy különálló fa tároló épület is, amely ideális a kerti eszközök és egyéb tárgyak tárolására. Parkosított udvar, igényesen kialakított külső terek A házhoz tartozó udvar gondosan parkosított és térkövezett, ami nemcsak esztétikus, de könnyen karbantartható is. Itt élvezheti a szabadtéri étkezések és baráti összejövetelek hangulatát, vagy egyszerűen csak pihenhet a természet közelségében. Azonnal költözhető, minden igényt kielégítő otthon Ez a ház valóban olyan állapotban van, hogy Önnek csak be kell költöznie. Minden részletében igényesen megtervezett és karbantartott, így hosszú távon is kiváló választás lehet azoknak, akik nemcsak egy ingatlant, hanem egy valódi otthont keresnek. Ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget! További információkért és megtekintésért hívjon most! Az álomotthon itt vár Önre Nagypáliban! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagypáli családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170460 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY