Eladó ház Nagylóc 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagylóc 86 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8158162
Referenciaszám: HZ019936
Frissítve: 10 napja

Nagylóc eladó családi ház 3 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
184 884 Ft/m²
86 m²
Alapterület
743 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 310 Ft
Második évtől
65 966 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy 86 nm-es kétszintes családi házat Nógrád vármegye északi részén, Nagylócon.Az ingatlan az 1960-as években épült, vályogból, szerkezetileg jó állapotú, cserépfedésű, tetőszerkezete ép. Az ingatlan utcafronti részén kicserélésre kerültek a nyílászárók, műanyag kétrétegű üvegezéssel. A házban található egy folyosó ahonnan nyílik a többi helyiség is, 3 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba WC-vel és egy kamra. A ház mellett közvetlenül van egy tároló/kamra, amely alkalmas lehet kazánház kialakítására is.A saroktelek 743 nm, teljesen körbekerített, két oldalról is megközelíthető. A telken több melléképület is van, melyek alkalmasak műhelynek, kamrának, tárolónak vagy akár nyári konyhának is. A kertben vannak gyümölcsfák, egy része konyhakertként is használható, fúrt kút (mely locsolásra alkalmas), illetve állattartásra kialakított ólak is.Az ingatlan a település csendes részén, közel az erdős részhez helyezkedik el. Átmenő forgalma csekély, csak az ott lakók közlekednek arra.Megvásárlását ajánlom olyan családok számára akik kedvelik a természetet, szeretnek kirándulni, csendre és nyugalomra vágynak.Nagylóc, Szécsény szomszédságában, 8 km-re található. A községben található óvoda, általános iskola, háziorvos, gyógyszertár, boltok, posta, könyvtár és közösségi tér.A település egy völgykatlanban fekszik, a Cserhát dombjai veszik körül, így számos kirándulási lehetősége is van (Hollókő, Garáb, gyalogos és kerékpáros túraútvonalak). A körülvevő erdőkben számos nagyvad él, kiváló vadászati lehetőséget biztosítva. Levegője tiszta és egészséges, környezete csendes, nyugodt.Megvásárlásához igénybe vehetőek a jelenlegi támogatások, valamint a babaváró hitel is, melynek teljes körű ügyintézésében irodánk segítséget nyújt.Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bizalommal további információkért.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyéki Boglárka Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyéki Boglárka Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY