Eladó ház Nagykovácsi 390 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykovácsi 390 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8192495
Referenciaszám: H488661
Frissítve: 13 napja

Nagykovácsi eladó családi ház 6 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
641 026 Ft/m²
390 m²
Alapterület
892 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 791 044 Ft
Második évtől
1 037 199 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A budai agglomeráció egyik legszebb településén, a gyorsan fejlődő Nagykovácsi központjában eladásra kínálok egy kétgenerációs családi házat , bevezetett kis üzlettel együtt. A kétszintes ház jó felosztással bír, a budai hegyek között fekszik, a Pilisi Parkerdővel körülvéve. Mindkét lakóhelyiség 130nm, önálló mérőórákkal, riasztó rendszerrel felszerelve, klímákkal. Mindkét lakást,a födémet és a tetőt is 2008-ban felújították. Mindkét lakótér illetve az üzlethelyiség is önálló mérőórákkal, riasztó rendszerrel rendelkezik. Az alsó szint, igény szerint két különálló lakássá alakítható, az ehhez szükséges vizes blokkok, fürdőszoba, mellékhelyiség már adott. A telek mérete 892 nm Önálló zárt garázs egy személyautó beállását biztosítja. Ezen kívül található még egy tároló (10nm) és 15nm-es boltíves, sváb pince. A peremkerületek (2.-12.-3. kerület) 15 - 20 perc alatt elérhetőek autóval, tömegközlekedéssel pedig 20 perc alatt bent lehetünk a hűvösvölgyi buszvégállomáson. Nagykovácsi jó infrastruktúrájú, minden fontos szolgáltatás helyben van, óvodák és általános iskola, valamint az Amerikai Iskola (AISB) is akár gyalog elérhető. Jó bevásárlási, illetve számos sportolási és kirándulási lehetőségek vannak a közvetlen közelben. A városhoz közel, de annak zajától mégis távol fekvő település kitűnő választás mindazoknak, akik békében és nyugalomban szeretnék eltölteni a szabad idejüket, de mégsem kívánnak messze költözni a fővárostól. Szuper választás családoknak, a kényelmet és nyugalmat előnyben részesítőknek, és azoknak, akik kedvelik modern és jó megjelenésű otthont. A meglévő üzlethelyiség akár befektetésként is lehet üzemeltetni, könnyen, gyorsan bérbe adható. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szuromi Andrea Mirella Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szuromi Andrea Mirella Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY