Eladó ház Nagykovácsi 176 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykovácsi 176 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7725992
Referenciaszám: 360071049-586
Frissítve: 20 napja

Nagykovácsi eladó családi ház 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 130 682 Ft/m²
176 m²
Alapterület
540 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykovácsi gyönyörű, csendes részén kínálok megvételre egy most épülő, kétszintes, 176 m2-es, 5 szobás, energiatakarékos, minimalista stílusú családi házat, 540 m2-es telekkel, fedett kocsibeállóval, ajándék NOBILIA KONYHABÚTORRAL. Precíz tervezés, minőségi kivitelezés, prémium anyagok használata jellemző az építkezésre, megbízható kivitelező kezéből. Az építkezés most indul és várhatóan 2023. IV. negyedévben készül el. Nagyon nagy gonddal és odafigyeléssel kezeli az építő cég, hogy a mai elvárásoknak megfelelő, korszerű, kis energiaigényű ingatlant építsen az új tulajdonosának, mindezt hőszivattyúval, mennyezet hűtés-fűtéssel és padlófűtéssel, prémium nyílászárókkal, zsaluziával kívánja megvalósítani. Az enyhe lejtésű telken épülő ház földszinti részébe előtérből juthatunk, ahonnan jobbra a D-i tájolású, csaknem 50 m2-es nappali-konyha-étkező részbe érkezünk, ahol a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az ide kapcsolódó 23 m2-es fedett terasz, mintha a nappali meghosszabbítása lenne. Mosókonyha, gépészet és külön wc található még ezen a szinten. Az emeleten 4 kellemes méretű szoba, 2 fürdőszoba, gardrób helyezkedik el, remek elrendezéssel. Az épület előtt pedig 33 m2-es, pergolával fedett autóbeálló és kukatároló szerepel a tervekben. Nagykovácsi a Budai-hegyek által ölelt völgyben található, gyönyörű fekvésű, a budai agglomeráció egyik legkeresettebb települése, remek infrastruktúrával, nagyon közel a fővároshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY