Eladó ház Nagykőrös 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykőrös 67 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8275319
Referenciaszám: M281735-4762220
Frissítve: ma

Nagykőrös eladó családi ház 2 szobás: 17,8 millió Ft

17,8 millió Ft
265 672 Ft/m²
67 m²
Alapterület
1008 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 322 Ft
Második évtől
73 849 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Nagykőrösön eladásra kínálunk egy 1978-ban épült, 1008 m2-es telken elhelyezkedő 67,5 m2-es, vegyes falazatú családi házat. Az ingatlan aszfaltozott út mellett, csendes környéken, a kórház közelében helyezkedik el. A házban 2 szoba, 1 konyha/étkező, 1 fürdőszoba/wc, egy kamra, 1 előszoba található, amelybe a 8 m-es nyitott teraszon keresztül lehet bemenni. Az otthon melegét 2 db kályha biztosítja, amely télen az egész házat befűti. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók hagyományos régi típusúak, de jól zárnak, a tető szerkezete némi felújítást igényel, de szerkezetileg ép, cseréppel fedett. A szobák szőnyegpadlóval, míg a többi helyiség padlólap burkolatú. Az épületbe a villany (amely rézvezetékesre át van húzva), a víz és a csatorna be van kötve, a gáz az utcában van. A szobákba padlószőnyeget raktak le, a többi helyiség járólap borítású. A telek bekerített, mérete miatt konyhakertet is ki lehet alakítani, vannak benne termő gyümölcsfák is, az udvar árnyékos, így családi, baráti összejövetelekre tökéletesen alkalmas. A melléképület tárolóként szolgál, annak rendbetétele folyamatban van. Az utca csendes, rendezett. A városközpont autóval kb. 10 perces távolságra található, de a közel található városi kórháztól helyi autóbusszal is megközelíthető. Nagykőrös Budapesttől körülbelül 80 kilométerre délkeletre fekszik, Cegléd és Kecskemét között félúton. A vonatközlekedés Szeged-Budapest irányába megy, tehát ingázóknak is kedvező. Az M5 autópályára kb. 15 perc alatt fel lehet jutni. Cegléd, Kecskemét, Kocsér, Törtel, Tiszakécske felé az autóbuszközlekedés kiváló, illetve a környező nagyobb gyárakba külön buszok is közlekednek. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához babaváró kölcsönt, piaci kamatozású hitelt kínálunk, mely ügyintézésében is keressen bizalommal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha Önnek van eladó ingatlana, annak értékesítésében is szívesen állok rendelkezésre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikus-Gál Vivien Fanni OTPip - Kecskemét Nagykőrösi utca 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 555 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikus-Gál Vivien Fanni OTPip - Kecskemét Nagykőrösi utca 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 555 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY