Eladó ház Nagykőrös 151 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykőrös 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257388
Referenciaszám: H491795
Frissítve: 1 napja

Nagykőrös eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
257 616 Ft/m²
151 m²
Alapterület
640 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Nagykőrös tormási város részén egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, részben felújított, hangulatos családi házat! A családi ház kiváló választás lehet, amennyiben KERTVÁROSI hangulatot keres jól megközelíthető helyen, Az ingatlan 640 m² zárt, rendezett, ÖSSZKÖZMŰVES telken fekszik. A Kádár kocka típusú családi ház 1965.-ben épült VEGYES FALAZATTAL, és az évek során folyamatos felújításon esett át. A tulajdonosnak fontos volt egy olyan tér kialakítása, ahol együtt lehet a család, Így jött az ötlet, hogy egybenyitott konyha, ebédlő és NAPPALI kerüljön a kádár-kocka ház közepére. A teret a hatalmas nappali uralja, egy nagy, kényelmes közösségi tér - mely a jelenlegi formájában egy nagy család igényeit ki tudja elégíteni. Elosztását tekintve KETTŐ KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA, valamint egy fürdőszoba kapott még helyet a főépületben. Fontos még kiemelni, a melléképületet, ami igény szerint a főépületből is átjárható, akár az udvarról, külön bejárattal is megközelíthető. A külön lakrész egy nagyobb felújíást igényel, az épületben egy előszoba, szoba, konyha és fürdőszoba található. Az ingatlan ideális azon vállalkozóknak, aki szeretné a vállalkozásának irányítását és a családi életet közel tudni egymáshoz, mégis igényli, hogy egymástól leválasztható legyen a két élettér. HASZNOS LAKÓTÉR összesen: 151 m² Főépület: 110 m² - nappali - konyha+étkező - 2 külön nyíló szoba - kamra - fürdőszoba+wc helyiség Alsó lakrész: 41 m² - előszoba - szoba - konyha - fürdőszoba+wc FŐBB JELLEMZŐK - szobák hagyományos parkettás - nappali laminált - többi helyiség járólapos - műanyag nyílászárókkal felszerelt - ablakok redőnyösek - meleg vizet villany bojler biztosítja FŰTÉS: gázcirkó, hő leadása lapradiátorok segítségével történik. Opcionálisan egy hangulatos cserépkályha biztosítja az otthon melegét. Az előkert és az udvar gondozott, a kert locsolására furt kút áll a rendelkezésre. A garázs beálló egyférőhelyes megoldást kínál, mellette egy tároló került még kialakításra. Az ingatlan tehermentes, a teljes vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető! Figyelem! Az adatlap a megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságukért felelősséget nem tudunk vállalni! #Nagykőrös #tormási városrész #kettő szoba #nappali #gázcirko fűtés #részben felújított #garázs #külön lakrész #vegyes falazat Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY