Eladó ház Nagykőrös 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykőrös 50 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8161041
Referenciaszám: H487079
Frissítve: ma

Nagykőrös eladó családi ház 2 szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
470 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
265 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 358 Ft
Második évtől
97 497 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha első lakásvásárló vagy és egy kertkapcsolatos lakásra vágysz, akkor itt a lehetőség! Egy átlagos állapotú, világos, amerikai konyhás lakás vár rád Nagykőrösön, a Gulyás utcában. Kulcsom van hozzá, szívesen mutatom akár hétvégén is. A praktikus elosztású lakás alapterülete 50 nm, kettő külön nyíló szobával, fürdőszobával, és amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A 28.23 nm-es fedett terasz tökéletes helyszíne lehet a reggeli kávé elfogyasztásának, valamint pihenésre, és a szabadtéri programokra is kiváló lehetőséget biztosít. Kimondottan alacsony rezsivel fenntartható, saját kert kapcsolatos, külön udvar résszel rendelkező kis otthon. A telek összesen 796 nm, mely ügyvédi megosztással 3 részre van osztva. 2006-ban épült téglából, folyamatosan tették otthonossá. Normál 260 cm belmagasságú, DNY tájolásának köszönhetően fényes és világos. Közművek közül a villany, városi víz, csatorna bekötésre került, a gázcsonk az épületen belül, a kamrában megtalálható. Inverteres klíma gondoskodik egész évben az optimális hömérsékletről illetve egy cserépkályha is a rendelkezésre áll. A csendes és felkapott környék biztonságos, így nyugodtan élvezheted a kertkapcsolatos életet. A sorházi lakás egy kis zsákutcában, átmenő forgalomtól mentes helyen található. Fontos, egyik előnyös tulajdonságát tartom kiemelni, hogy a lakás előtti aszfaltozott út nyár elején került átadásra, így az ingatlan könnyen megközelíthető. A környék előnyös adottságairól sem szabad megfeledkezni: 500 méteren belül, a közelben található Aldi, Tibike, kisebb boltok, iskola, óvoda. Ha autóval közlekedsz, akkor sem kell aggódnod, hiszen a közlekedési lehetőségek is kiválóak. A közelben találhatóak az M5-ös és az M4-s autópályák, így könnyedén elérheted Budapestet és a környező településeket is. Ha pedig a tömegközlekedést részesíted előnyben, akkor a vasútállomás 300 méter távolságra van, gyalogosan is könnyen elérhető. Bizalommal keress a kérdéseiddel kapcsolatban, és segítek megtalálni az álmaid otthonát! Hétvégén is elérhető vagyok! Figyelem! Az adatlap a megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságukért felelősséget nem tudunk vállalni! #sorházi lakás #Nagykőrös #amerikai konyhás nappali #kettő szoba #klíma #cserépkályha #zsákutca #fedett terasz Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2006
Terasz:
28,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY