Eladó ház Nagykőrös 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykőrös 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8152066
Referenciaszám: H486615
Frissítve: 1 hónapja

Nagykőrös eladó családi ház 5 szobás: 24,95 millió Ft

24,95 millió Ft
249 500 Ft/m²
100 m²
Alapterület
508 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 946 Ft
Második évtől
103 512 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**FIATALOK FIGYELEM!** Csodás otthonra vágysz csendes és BIZTONSÁGOS környezetben? Akkor ne keress tovább, mert ez a páratlan ingatlan Nagykőrösön, a Kölcsey utcában, tökéletes választás lehet számodra! Ez a 100 nm-es alapterületű ház KIVÉTELES lehetőségekkel vár. A tágas belső tér 5 praktikus szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, így minden este a teljes kényelem vár rád. 1972-ben épült, beton alapra vályog falazattal alászigetelve. Kialakításából fakadóan akár 2 generáció együttélésére is alkalmas. A 508 nm-es TELEK teret ad minden kreatív ötletednek! A 4 nm-es terasz ideális helyszín a kávézós reggelekhez a friss levegőn. Az átlagos állapotú ingatlan fűtését authentikus fa/szén cserépkályha biztosítja, amely nemcsak hangulatos, de gazdaságos is. A környék KIVÉTELESEN CSENDES, így zavartalanul élvezheted a nyugalmat és békét. A terület KIVÁLÓ BIZTONSÁGI adatokkal rendelkezik, amely különösen vonzóvá teszi ezt az otthont a fiatal korosztály számára. Az autóval közlekedők számára is könnyen elérhető az ingatlan. A ház bővítési lehetőségeket is kínál, így a jövőbeli terveidnek semmi sem szabhat határt. Az ingatlan tehermentes, amely gyors és gördülékeny vásárlást biztosít számodra. Szeretnél egy olyan otthonba költözni, ahol a nyugalom és béke középpontjában lehetsz? Akkor ne habozz! Ragadd meg ezt a különleges lehetőséget most, és lépj kapcsolatba velünk bármilyen kérdéseddel! Ez az ingatlan TÖKÉLETES választás lehet. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1972
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanycsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY