Eladó ház Nagykőrös, Bokros 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykőrös, Bokros 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8247835
Referenciaszám: M287834
Feltöltve: ma

Nagykőrös eladó családi ház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
544 546 Ft/m²
110 m²
Alapterület
616 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrösön, a Bokrosi városrészen, egy 110 nm-es családi ház eladó. Az 1992-ben téglából épült ingatlan egy 616 nm-es saroktelken fekszik. Az épület földszinti részén egy nagy nappalit, 3 szobát, előszobát, konyhát étkezővel, kamrát, fürdőszobát, külön WC-t, közlekedőt, gardrób szobát és egy lépcsőházi részt találunk. Innen is lemehetünk a pinceszintre, ahol két garázs, egy nagy műhely, kazánház, raktár helyiség és mosdó van kialakítva. Az ingatlan összközműves; szerkezetileg jó állapotú. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán és gázkazán biztosítja; az egész házban padlófűtést találunk. Ezen kívül az optimális hőmérséklet kialakítását egy hűtő-fűtő légkondicionáló is segíti. A falakban rézvezetékek vannak és a 3 fázis is megtalálható. A melegvizet a földszinten gázbojler, a pincében pedig villanybojler szolgáltatja. A külső nyílászárókat 90%-ban műanyagra cserélték, az ablakokra szúnyoghálót és redőnyöket szereltek fel. A fürdőszobában zuhanyzót alakítottak ki, valamint egy törölközőszárítót is találunk itt, mely biztosítja a lakók további kényelmét. Az épület északi oldalát belülről falszigeteléssel látták el. A ház különlegessége a középen kialakított lépcsőház, ahonnan a pincébe vagy a padlástérbe juthatunk, ahol további szobák kialakítására is lehetőség van. A lépcsőház körül található válaszfalak kivehetőek, mozgathatóak, így a földszinti rész beosztása variálható. A pince akár vállalkozás kialakítására is kiválóan alkalmas lehet. A konyhában lévő konyhabútor a vételár részét képezi. Az épülethez kapcsolódik még egy nagy L-alakú, 25 nm-es fedett terasz is. Az udvar - ahol fúrt kút is található - nagyon szép, rendezett, jól karbantartott. A telek teljesen körbekerített, elhelyezkedéséből adódóan két utcáról megközelíthető, tehát két kapuval is rendelkezik. Az udvaron találunk még egy különálló 20 nm-es garázst is, melyhez mosdó helyiséget is építettek. A családi ház nyugodt, csendes helyen, szép kertvárosi részen helyezkedik el; a közelben élelmiszerbolt, pékség is könnyen, pár perc sétával elérhető. Az ingatlan per- és tehermentes, kifizetést követő 3 hónapon belül birtokba vehető. CSOK, hitel és jogi ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Terasz:
25,5 m²
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágosterasztelefonklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsár István Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsár István Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY