Eladó ház Nagykáta 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykáta 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257419
Referenciaszám: H491456
Feltöltve: 5 napja

Nagykáta eladó családi ház 2 szobás: 40,8 millió Ft

40,8 millió Ft
468 966 Ft/m²
87 m²
Alapterület
438 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 129 098 Ft
Második évtől
169 271 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a nagyszerű ingatlan ideális választás családok számára, akik csendes, mégis központi elhelyezkedésű otthont keresnek. Nagykáta szívében, Pest vármegyében található, ahol a modern élet minden előnyét élvezheted, miközben a természet közelsége is garantált. Az ingatlan használt, de a frissen felújított állapotának köszönhetően azonnal költözhető, így nem kell hónapokat várnod, hogy álmaid otthonába belépj. A ház 87 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, melyben két tágas szoba található, így bőséges helyet kínál a család minden tagjának. A világos nappali és az amerikai konyha tökéletes teret biztosít a közös családi pillanatokhoz, legyen szó egy közös vacsoráról vagy a barátokkal eltöltött estéről. A telek mérete 438 négyzetméter, így elegendő hely áll rendelkezésre a pihenésre és a szórakozásra. A garázsban egy autó kényelmesen elfér, ami különösen előnyös lehet a család számára. Az ingatlan tehermentes. A környék kitűnő közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, hiszen a város központja mindössze pár perc sétára található. A helyi buszjáratok rendszeresek, mint ahogyan a vasúti járatok is, így a közlekedés Budapest vagy a közeli nagyvárosok felé is egyszerű és gyors. A csendes utcák és a barátságos szomszédság ideális környezetet biztosítanak a családok számára, ahol a gyerekek biztonságban játszhatnak, míg a felnőttek élvezhetik a nyugalmat. A ház fűtése elektromos fűtőpanellel megoldott, ami modern és költséghatékony megoldás, emellett a vízteres kandalló is kellemes hangulatot teremt a téli hónapokban. A fűtéscsövek a padlóban lettek elvezetve, így padlófűtés funkciót is ellát. A környék biztonságos, és a közeli zöld területek ideálisak a szabadidős tevékenységekhez, például sétákhoz vagy kerékpározáshoz. Az ingatlan fenntarthatósága rendkívül alacsony, köszönhető a hőszigetelésnek, az energiatakarékos lámpatesteknek, korszerű fűtőrendszernek. Ha egy olyan ingatlant keresel, amely minden szempontból megfelel a családi élet igényeinek, ne habozz! Kérlek, keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban. Szívesen segítek neked megtalálni a tökéletes otthont! EZT AZ INGATLANT CSAK AJÁNLANI TUDOM, HISZEN IGAZI KINCS A PEST MEGYEI INGATLANPIACON! Ha az ingatlanunk felkeltette az érdeklődésedet, akkor ne habozz tovább! NÉZZÜK MEG EGYÜTT! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hitelre van szüksége irodánkban teljes körű bankfüggetlen tanácsadással segítjük vásárlását. Az energetikai tanúsítvány besorolása és megadása a megbízó felelőssége. A megadott energetikai besorolásokat nem ellenőrizzük, azok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Terasz:
8,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY