Eladó ház Nagykáta 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykáta 65 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8247876
Referenciaszám: HZ078091
Feltöltve: ma

Nagykáta eladó családi ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
767 692 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1479 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Nagykátán egy gyönyörűen felújított, 65 négyzetméteres, 2 szobával, konyha+étkezővel és fürdőszobával ellátott családi ház, 1 479 négyzetméteres telken, melyre közművek közül a víz, villany és csatorna van bevezetve.Az ingatlan 2024-ben esett át egy teljes körű, magas minőségű felújításon, saját részre készült, kiváló anyagok felhasználásával.A felújítás során a tető 10 cm vastagságú kőzetgyapottal lett szigetelve, valamint alsó vízszigetelést is végeztek injektorozással. A homlokzatra 8 cm vastag szigetelést alkalmaztak. A víz- és villanyhálózat teljesen megújult, és egy H-tarifa is kiépítésre került.Az ingatlanban megtalálható a modern kor kényelmét biztosító hőszivattyús fűtésrendszer, padlófűtéssel, valamint az energiamegtakarítást szolgáló 3 rétegű műanyag nyílászárók. A biztonságot kamerarendszer garantálja, az udvarra bejutást egy távirányítóval, valamint telefonról is irányítható elektromos kapu biztosítja.A belső tereket új burkolatok - járólap és vinyl padló - teszik kellemesebbé, és az akadálymentesített fürdőszoba is a komfortos használatot szolgálja. Az ingatlan részét képezi egy vadonatúj konyhabútor is, melybe egy kerámia sütő is beépítésre került.Az udvar első része térkövezett, a kert hátsó részében a földet 30 cm vastagságban cserélték, így egy rendezett és könnyen karbantartható külsőt biztosítanak az új tulajdonosok számára. Az udvaron egy tároló is helyet kapott, amely további kényelmet biztosít.Nagykáta, ahol az ingatlan található, ideális választás azok számára, akik a város zajától távol, de mégis a közelben keresik az otthonukat. A helyi gyógyfürdő gyalog csupán 10 percnyire található, így kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a lakosok számára.A vasútállomás gyalogosan 10 perc alatt elérhető.A város különleges hangulatot, számos helyi eseményt és közösségi élményt kínál, ami ideális otthont teremt minden korosztály számára.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, válassza az itt élés nyugalmát és kényelmét!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Judit Orsolya Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 20 924 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Judit Orsolya Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 20 924 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY