Eladó ház Nagykapornak, Fő utca 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykapornak, Fő utca 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7760006
Referenciaszám: HZ071508
Frissítve: 22 napja

Nagykapornak eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
500 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1772 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykapornakon eladásra kínálok egy 90 m2-es családi házat, mely egy 1772 m2-es telken épült. Ez a csodálatos település kiváló földrajzi elhelyezkedéssel bír , hisz közel a Balaton és a zalai megyeszékhely. A községben minden megtalálható ami egy családnak szükséges. Nagyon szép óvoda, iskola van a településen. A házban 2020 és 2022 között számos felújítás történt, mint például a villanyvezeték cseréje, tetőcsere, külső szigetelés, színezés és nyílászárók cseréje. Az ingatlant 2021-ben tovább bővítették egy könnyűszerkezetes épülettel, ami 22 m2-t tesz ki. 2022-ben pedig egy új turbó kombi gázkazán került telepítésre, amely gondoskodik a fűtésről és a meleg víz ellátásról. A nappaliban és az étkezőben egy 50 m2-es fűtést kiváltó klíma is elhelyezésre került, mely alkalmas a hűtésre is. Az előtérben pedig egy kandalló segíti a további fűtési lehetőséget. A főbejárat előtt egy hangulatos nyitott teraszon keresztül léphetünk be a házba, ahol 3 szoba, előtér, nappali, konyha, gardrób, fürdő és WC található. A nappali,  étkezőből egy napfényes  télikertbe léphetünk ki, ahonnan a zöld udvarra jutunk. A ház zárt kapu mögött helyezkedik el, ahol először az előkertbe lépünk, ahol  5 db tulipánfa számtalan növény és egy kültéri grillsütő található. A ház mögött egy nagy zöld udvar terül el, ahol 40 db gyümölcsfa lett telepítve és közel 400 db tujafa veszi körbe az udvart. Az udvar hátsó végében dísztölgyek találhatóak. Az udvar hátsó részében egy kerti tó is kialakításra került, amelynek végleges befejezése az új tulajdonosra vár. A hátsó udvarrészben két garázs is helyet kapott . Egy 6x5-ös betonozott alapú CK lappal körbevett , szigetelt , színezett oldalfalú garázs  és  egy  5x5-ös lemezgarázs. A konyhabútor benne van a vételárban, és más berendezési tárgyakról is megállapodhatnak. Szintén a vételárban van benne a garázs és a télikert előtti területhez  elegendő térkő. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget  , jöjjön el nézze meg ezt az ingatlant Nagykapornakon!További információkért és megtekintésért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével.Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY