Eladó ház Nagykanizsa 35 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa 35 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8203272
Referenciaszám: H489350
Frissítve: 1 hónapja

Nagykanizsa eladó családi ház 2 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
157 143 Ft/m²
35 m²
Alapterület
2331 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy igazi gyöngyszemre bukkantál, ha egy csendes, zöld környéken keresed az otthonodat. A Zala vármegyei Nagykanizsa Szentgyörgyvári hegyén, annak Miklósfához közeli részén található, ez az azonnal birtoba vehető, tehermentes, bútorozott ingatlan. A ház beton alapozású, tégla falazatú épület. Az északi fal kivételével minden oldalon kapott szigetelést, a tető pedig cserépfedésű. Víz- és villany közművekkel, emésztőgödörrel rendelkezik. A 35 nm-es lakóterületű ház egy 2331 nm-es területen fekszik, és egy 5.3 nm-es terasszal is rendelkezik. Az épületben 1 hálószoba, konhya-étkező, fürdőszoba, előtér és egy borospince került kialakításra. Az ingatlan állapota jó, fűtését pedig elektromos falipanel biztosítja valamint korábban egy kályha volt használatban, amit pótolni lehet. Kerti tárolóval is rendelkezik, így könnyedén tárolhatod az eszközeidet. A csendes környéknek köszönhetően pedig minden napod nyugodt és kellemes lesz. Megközelítése bármely évszakban szilárd köves úton lehetséges Ha kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, bátran keress minket. Ügyfeleink bizalmára alapozva minden kérdésedre szívesen válaszolunk és segítünk az otthonod kiválasztásában. Ne habozz tovább, vásárold meg ezt a csodálatos ingatlant és élvezd a nyugodt és kényelmes életet, amelyet kínál. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! Keressen bizalommal, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY