Eladó ház Nagykanizsa, Sánc 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa, Sánc 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8181045
Referenciaszám: H488170
Frissítve: 21 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 3 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
565 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
5555 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 266 Ft
Második évtől
140 644 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsai CSÓNAKÁZÓ TÓTÓL 3 percre EGYEDI adottságokkal rendelkező BIRTOKOT kínálunk eladásra, Sánc városrészben! Festői környezetben, elhelyezkedő kiváló állapotban lévő családi ház és hozzá tartozó gazdasági épület egy 5555 nm-es sík területen helyezkedik el. A családi ház kitűnő állapotban van így azonnal költözhető! A 60 nm alapterületű ingatlanban 3 szoba, konya, fürdő és egy közlekedő található. A tervezett alaprajzon jól látható, hogy az ingatlan könnyen és gyorsan átalakítható, ezáltal tágasabb teret lehet kialakítani. A családi házhoz tartozó melléképületekben további tárolók és egy téglás falazatú pince található. A 100 nm-es gazdasági épületben jelenleg garázsok, táró helyiségek és magas belmagasságú padlás található. Különösen alkalmas az ingatlan állattartáshoz is, lovak, juhok, vagy csupán házi kedvenceink számára. A birtokon belül egy egybefüggő 1500 nm-es terület alkalmas bármilyen álom megvalósítására. Akár önfenntartó gazdálkodásra, kert művelésre vagy az állatok számára kényelmes legelőnek. A gazdasági épületben kialakíthatók további lakórészek is. Az ingatlanhoz tartozó gondosan metszett gyümölcsfák gazdag termést biztosítanak tulajdonosai számára. Nagykanizsa központja csupán 8 percre található a jó közlekedésnek köszönhetően. Ideális választás fiatal családos felnőtteknek vagy idősebbek számára, akik egy csendes, élhető környéken szeretnének új otthont találni. A közlekedés további kényelmet és lehetőséget nyújt az itt élőknek a munkalehetőségek szempontjából. Az M7-es autópálya található a közelben amin a Balatont 30 perc az Andriai-tengert 4 óra alatt elérhető, fővárosunk Budapest pedig csupán 2 órára. Bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY