Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8238008
Referenciaszám: H490838
Feltöltve: 6 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 5 szobás: 51,99 millió Ft

51,99 millió Ft
282 554 Ft/m²
184 m²
Alapterület
3452 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 505 Ft
Második évtől
215 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálom ezt a nettó 184,5 m2-es 2 szintes családi házat a Nagykanizsától mindössze 7 km-re található Kisfakoson! Az ingatlan alsó része felújított szép állapotban van, míg a felső rész saját ízlés szerint alakítható! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - Csendes, nyugodt környezet. - Zöld, erdő közeli. - Barátságos, segítőkész közösség. - Buszmegálló 1 perc sétára a háztól. AMIT A HÁZRÓL TUDNI KELL: - 1980-as évek közepe táján épült. - Nettó 184,5 m2. - 2 szintes. - Alapja beton. - Dupla vízszigeteléssel ellátott. - Falazata tégla. - Nyílászárói hőszigetelt fa nyílászárók. - Teteje cseréppel fedett. - A ház melegéért egy fa tüzelésű kandalló, valamint 2 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik. - Tájolása dél-keleti. - Alsó szint állapota jó, míg a felső szint befejezésre vár saját igény szerint. UDVAR ÉS KERT: - 3452 m2 nagy részben zöld terület. - Telken megtalálható még egy melléképület, ahol helyet kapot egy garázs is. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! További információkkal, és a megtekintéssel kapcsolatban várom HÍVÁSÁT a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Erkély:
12,2 m²
Terasz:
37,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Latin Richárd Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Latin Richárd Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY