Eladó ház Nagykanizsa, Katonarét 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa, Katonarét 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8265428
Referenciaszám: H492001-4756508
Feltöltve: ma

Nagykanizsa eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
899 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
705 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa méltán kedvelt családi házas övezetében Katonaréten kínálom megvételre, ezt a 100 m2-es, exkluzív, modern stílusban felújított családi házat. Az ingatlan közelében bevásárlóközpont, gyógyszertár, iskola, óvoda pár perc alatt elérhető. Ingatlan jellemzői: - 705 m2-es telken helyezkedik el. - 4 szobás, amerikai konyhás nappali étkezővel, 3 szoba, fürdő, WC, fedett terasz, előtér helyiségekből áll. - Minden helyiségben praktikus beépített bútorok szolgálják a tökéletes helykihasználást. - Nyílászárói műanyag szerkezetűek, redőnnyel ellátottak. - Fűtése és a meleg víz ellátás gáz cirkó kazánról megoldott. - A hűtésére klíma berendezés szereltek fel. - Összközműves, ezen felül a biztonságot riasztó és kamera rendszer biztosítja. - A teljes felújítás során igényes, minőségi anyagokat használtak. - A külső falak és a födém 10 cm-es szigetelést kapott. - A tető nagy teherbírású, új, betoncseréppel fedett. - Különlegessége, a teljesen zárt terasz, amely télikertként funkcionál. - A ház alatt pince is van. - A gépkocsi bejáró térkővel burkolt. - A három beállásos garázs mellett, egy üzleti célra kialakított, külön fűtési rendszerrel, klímával, vizesblokkal ellátott, 2 helyiséges melléképület is található. - A terület maradék része pázsittal bevetett. - A melléképület födémszerkezete szintén nagy teherbírású, déli fekvésű, így kiválóan alkalmas napelemek telepítésére. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes CSOK és hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY