Eladó ház Nagyiván 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyiván 45 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8116195
Referenciaszám: M273451
Frissítve: 20 napja

Nagyiván eladó családi ház 1 szobás: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
108 889 Ft/m²
45 m²
Alapterület
1472 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*****Eladó Jász-Nagykun-Szolnok megyében NAGYIVÁNBAN egy teljes körűen FELÚJÍTANDÓ családi ház!***** Az épület kívül belül teljes felújítást igényel. A telek 1472 m2-es, kertészkedésre, gazdálkodásra alkalmas. A telek nagysága miatt az épület bővíthető igény szerint. Tiszafüred és a Tisza-tó mindössze 20perc távolságra autóval. Csendes, rendezett falusias környezet. VIDÉKI INGATLANCSERE IS MEGVALÓSÍTHATÓ ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Az OTP Ingatlanponttal a jelenlegi járványügyi helyzetben is biztonságosan tud együttműködni. Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel öt éve, így vételi vagy eladási szándékát akár otthonról is intézheti. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízkomfort nélkülivilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Zoltán Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 222 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Zoltán Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 222 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY