Eladó ház Nagyesztergár 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyesztergár 100 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8040689
Referenciaszám: 43407
Frissítve: 16 napja

Nagyesztergár eladó családi ház 3 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
395 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1561 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 985 Ft
Második évtől
163 877 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2261-es referenciaszámú nagyesztergári családi házat a következő paraméterekkel: - Nagyesztergár a Bakonyban Veszprém vármegyében található, csodálatos környezetben. Hangulatos, nyugodt falusias légkörű település, igazi kikapcsolódást biztosít az idelátogatóknak. - Az ingatlan 100 m2-es, földszinttel és szuterén szinttel rendelkezik, 3 szobával, 1 konyhával és fürdőszobával rendelkezik, ezenkívül előtér, előszoba, kazánház és tárolóhelyiségek. - Fűtése vegyestűzelésű kazánról és gázkazánról megoldott. - Az ingatlan 1571 m2-es telken helyezkedik el. - Parkolás az utcán vagy a nagy udvarban megoldható. - A lakóingatlanon kívül a telken tárolásra vagy állattartásra alkalmas épületek is vannak. Ezenkívül gyümölcsfák is találhatóak rajta. - A településen található: óvoda, iskola, orvosi rendelő, vegyesbolt. - Falusi CSOK-ra is alkalmas! Amennyiben az 2261-es számú nagyesztergári családi ház, vagy bármely más kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a megadott telefonszámon. Varga Nikolett Ingatlan képviselő +36 20 250 4688 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére! CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Nikolett CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Nikolett CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY