Eladó ház Nagydobos 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagydobos 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8261896
Referenciaszám: H491957
Feltöltve: 1 napja

Nagydobos eladó családi ház 3 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
133 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3013 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 970 Ft
Második évtől
49 786 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek figyelmébe ajánlom ezt a kivételes lehetőséget, amely egy felújítandó ingatlan formájában várja új tulajdonosát Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye szívében, Nagydoboson. Ez a 90 négyzetméteres ház egy 3013 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely rengeteg lehetőséget kínál, legyen szó családi otthonról vagy befektetési célú ingatlanról. Az ingatlanban három tágas szoba található, melyek lehetőséget adnak arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa át őket. A fürdőszoba egybenyitott, ami szintén teret ad a kreativitásának. A ház gáz cirkó fűtéssel és vegyestüzelésű kazánnal rendelkezik. Az ingatlan felújítandó állapota lehetőséget ad arra, hogy a saját elképzelései szerint formálja meg az otthonát, így az igényeinek és stílusának megfelelően alakíthatja ki a belső teret. Ezen kívül a garázsban egy autó kényelmesen elfér, ami nagy előny a mindennapi élet során. A környék csendes és biztonságos, ideális választás fiatal felnőttek számára, akik szeretnének egy nyugodt, de mégis jól megközelíthető helyen élni. Nagydobos közlekedési lehetőségei is kedvezőek, hiszen a település jól kapcsolódik a környező városokhoz, így könnyen elérheti a közeli nagyobb településeket. A tömegközlekedés is biztosított, így nemcsak autóval, hanem buszjáratokkal is könnyedén közlekedhet. A falusi CSOK kompatibilitás pedig különösen vonzó lehetőség a fiatal családok számára, hiszen ezáltal anyagi támogatásra is számíthatnak a felújítás során. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Bizalommal kereshet kérdéseivel, hiszen célom, hogy segítsem Önt a megfelelő döntés meghozatalában, és támogassam az ingatlanvásárlás folyamatában. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számomra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyöngyösi Sándor Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyöngyösi Sándor Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY