Eladó ház Nagydém 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagydém 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7967765
Referenciaszám: 311378
Frissítve: 19 napja

Nagydém eladó családi ház 2 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
225 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1231 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 955 Ft
Második évtől
74 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÁSRA kínálom, TAKAROS KÖRYNEZETBEN, JÓ ÁLLAPOTÚ, TÉGLA FALAZATÚ, VASBETON FÖDÉMMEL RENDELKEZŐ CSALÁDIHÁZAT, NAGYDÉMEN!! A település VESZPRÉM VÁRMEGYÉBEN, PÁPÁTÓL 25 km- re HELYEZKEDIK EL!! ALAPADATOK: - Az ingatlan 1960- as építésű, TÉGLA FALAZATÚ, VASBETON FÖDÉMMEL ELLÁTOTT, MANZÁRT TETŐS, melynek fedése PALA! - A CSALÁDI HÁZ, egy 1231 m2- es telken fekszik, amely számos lehetőséget rejt magában. - Az ingatlan hasznos alapterülete: 80 m2 - Tartozik hozzá, VEGYES FALAZATÚ, (kő, tégla, vályog) melléképület, amelyet régebben nyárikonyhának használtak. Itt csak az áram került bevezetésre, víz nem. - A melléképületek részét képezik az egykori, ólak, istálló, pajta és egy 13m 2 nagyságú pince, - Parkolni jelenleg az udvaron lehetséges, viszont a telek nagysága miatt, számos lehetőség kínálkozik még garázs, vagy gépkocsi beálló kialakítására. -Az udvaron ásott kút található, amelynek a vize, öntözésre alkalmas. A TELEPÜLÉSEN, a CSATORNA HÁLÓZAT, még nem került kiépítésre, igy az ingatlan SAJÁT EMÉSZTŐ GÖDÖRREL rendelkezik. MŰSZAKI ÁLLAPOT, FŰTÉS, NYÍLÁSZÁRÓK: - Az ingatlan, 2006- ban a felújításon esett át, melynek következtében, a TELJES VILLANYVEZETÉK HÁLÓZATOT kicserélték. - MŰANYAG KÉTRÉTEGŰ NYÍLÁSZÁRÓK kerültek beépítésre, melyek REDŐNNYEL felszereltek. - A bejárati ajtót, TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ, BIZTONSÁGI ZÁRASRA cserélték - Az aljzat VÍZSZIGETELÉSE megtörtént FŰTÉSRŐL és MELEG VÍZ ellátásáról, KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN gondoskodik. A fürdőszobában, a falban megtalálható a kiállás, amely akár egy villanybojler felszerelését is lehetővé teszi, nagyobb bontási munkálatok nélkül! HELYISÉGEK: - előszoba: 9, 2 m2, burkolata: járólap - konyha/ étkező: 15, 01 m2, burkolata: járólap - fürdőszoba, WC- vel: 9, 4 m2, burkolata, járólap - két darab szoba 23,5 m 2 és 21,9 m2, mindegyik burkolata laminált parketta - padlás/ beépíthető - terasz: 8,10 m2, burkolata: járólap A KÖZELBEN TALÁLHATÓ: - ÓVODA - BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG - ISKOLA a szomszéd településen LOVÁSZPATONÁN található, amely 4 km távolságra helyezkedik el Nagydémtől. FONTOS!! Kiváló választás, MINDEN KOROSZTÁLY számára!! FIGYELEM! - Az ingatlan PER- és IGÉNYMENTES! További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) Kérem hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám:311378 AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás. - Személyi kölcsönök. - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT ORSZÁGSZERTE!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélessy Georgina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 300 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélessy Georgina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 300 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY