Eladó ház Nagyberény 163 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyberény 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7922240
Referenciaszám: H477467
Frissítve: 1 hónapja

Nagyberény eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
276 074 Ft/m²
163 m²
Alapterület
1791 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófoktól 16 km-re, Nagyberény központjában egy 163 nm-es jó állapotú családi ház Eladó. Az ingatlan tökéletesen alkalmas azoknak, akik szeretik a falusias környezetet, nyugalmat, a természet közelségét. A ház jellemzői: - 4 szoba + 1 étkezős konyha +1 fürdőszoba-wc - Tágas, világos terek - Új műanyag nyílászárók - Tégla építés külső hőszigeteléssel - Jó minőségű cseréptető - Hűtő-fűtő klíma - Kandalló -Hőszigetelt -Külön feljáró a tetőtérhez -Önálló pince -Hűtő-fűtő klíma felszerelése folyamatban van. - Telek területe:1791 m2 - A telken található több melléképület. A hangulatot és a kényelmet csak fokozza a gyönyörű épített kandalló, mely a téli hónapokban barátságos meleget ont a házba. A nappaliból egy fedett nyugati tájolású terasz nyílik. A tetőtérben, amely külön lépcsőn keresztül, saját bejárattal külön lakrész kialakítható. ( ez kb. 80 nm ) Korábban a telken állattartás is zajlott, ezért a kapcsolódó létesítmények újrahasznosíthatóak vagy elbonthatóak. Az eladásra kínált ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak - több generáció együttélésére tökéletesen megfelel az épület, illetve a telek nagyságából adódóan akár egy másik családi ház felépítésére is lehetőség van. A ház mellett az udvaron egy hatalmas pince (tégla) található, amely rendkívülien jó borok, zöldségek tárolására. A közelben polgármesteri hivatal, óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő, posta hivatal, élelmiszerbolt működik. Jöjjön el, nézze meg! Kitűnő választás a városi nyüzsgésből kikapcsolódni vágyóknak. Keressen elérhetőségeimen, bővebb információért, a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY