Eladó ház Nagybaracska 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagybaracska 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8107423
Referenciaszám: HZ059727
Frissítve: 1 hónapja

Nagybaracska eladó családi ház 3 szobás: 15,89 millió Ft

15,89 millió Ft
158 900 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2023 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 279 Ft
Második évtől
65 924 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kezdőlap Munkavégzés Ingatlan keresés Riportok INGATLAN TÍPUS Ház SZERZŐDÉSTÍPUS Prémium STÁTUSZ Aktív ELADÓ 6527 Nagybaracska - központi részen Referencia szám: HZ059727 Mutasd az alaprajzot 17 890 000 HUF 178 900 HUF/m2 Épület szerkezete: Vegyes falazat Megbízás típusa: Eladó Telek méret m2: 2 023 m2 Víz: Utcában Gáz: Ingatlanban Villany: Ingatlanban Csatorna: Ingatlanban Altípus: Családi ház Épület állapota kívül: 4 - Jó Épület állapota belül: 4 - Jó Nézet: Udvar Belső szintek: Szobák száma: 3 Tájolás: É-Ny Első vételárrészlet minimum: 300 000 HUF Birtokbaadás ideje (nap): Min. 60, Max. 90 Fűtés Vegyes tüzelésű kazán, Gáz kazán Valós méret / Hivatalos m2 100 / 100 m2 Hirdetési szöveg - saját honlap Bács -Kiskun Vármegyében Nagybaracskán családi ház eladó Összességében ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik kellemes hangulatú otthont keresnek, ahol minden adott a nyugodt és tartalmas hétköznapokhoz. Ha felkeltette érdeklődését ez a rendkívüli lehetőség, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot további információkért és egy személyes megtekintésért. A külső tér is figyelmet kapott, így az új tulajdonosok élvezhetik az udvari kilátásokat, amelyek tökéletes helyszínt biztosíthatnak a kikapcsolódáshoz és a szabadidős tevékenységekhez. A ház elhelyezkedése is ideális, hiszen csendes, nyugodt környezetben található, mégis közel van a központhoz, így minden fontos helyszín könnyedén és gyorsan elérhető. A vegyes falazatú szerkezet mely terméskő alapra épült egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz az ingatlannak. Ilyen módon az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy korszerű, mégis otthonos lakóterületre vágynak. Az ingatlan belső terei tágasak és világosak, köszönhetően a jól megtervezett ablakoknak, melyek optimális fényviszonyokat biztosítanak a nap folyamán. A házat kívül-belül úgy alakították ki, hogy a jövő lakói kényelmesen és otthonosan érezhessék magukat. Eladásra kínálunk egy 100 m²-es, vegyes falazatú családi házat, mely udvari kilátással rendelkezik és jó fényviszonyokkal büszkélkedik. Az ingatlan két fűtési megoldással is el van látva: vegyes tüzelésű kazán és gáz kazán biztosítja a meleget a hidegebb hónapokban. A település falusi CSOK ra alkalmas és igény esetén teljes körű ügyintézését vállaljuk ügyfeleinknek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabòné Kőhalmi Boglárka Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 866 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabòné Kőhalmi Boglárka Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 866 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY