Eladó ház Nagyatád 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyatád 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205106
Referenciaszám: H489263
Frissítve: ma

Nagyatád eladó családi ház 5 szobás: 65,5 millió Ft

65,5 millió Ft
409 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1064 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 207 253 Ft
Második évtől
271 746 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy fantasztikus lehetőséget kínálunk számodra, egy gyönyörű, 160 nm alapterületű, jó állapotú házat, amely Somogy vármegyében, Nagyatádon, egy csendes zsákutcában utcában található. Az ingatlan egy 1064 nm-es telken áll, így van elegendő hely a család számára, hogy élvezze a kert nyújtotta lehetőségeket. Az udvaron számos gyümölcsfa (dió, szilva, körte, cseresznye, füge, barack), fúrt kút és konyhakert is található. A családi ház bővítéseként 2007-ben egy különálló 2 szobás lakás is kialakításra került. Helyiségei: előszoba, nappali, hálószoba, konyha-étkező, fürdő-WC, kamra. A homlokzati falak 10cm-es szigeteléssel vannak ellátva. Új víz- és villanyvezeték hálózat. A ház melegéről központi gázfűtés és fatüzelés is egyaránt gondoskodik. A fő lakrész helyiségei a földszinten: előtér, WC, amerikai konyhás nappali az emeleten pedig: 2 hálószoba, fürdő, WC, közlekedő található. A ház világos és tágas, a nappali különösen nagy és kényelmes, ahol a család együtt töltheti az időt. Az ingatlanban szúnyoghálóval felszerelt, alumínium redőnnyel ellátott nyílászárók vannak, így nyugodtan nyithatod az ablakokat, hogy élvezhesd a friss levegőt anélkül, hogy aggódnod kellene a rovarok miatt. A környék ellátottsága kiváló, így mindent megtalálsz, amire szükséged van. A közlekedési lehetőségek kitűnőek, így bárhova eljuthatsz könnyedén. A környék csendes és biztonságos, így nyugodtan élvezheted az otthonodat. Ha érdekel az ingatlan, vagy bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Bizalommal fordulhatsz hozzánk, hogy segítsünk megtalálni az álmaid otthonát. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY