Eladó ház Nagyalásony 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyalásony 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8285686
Referenciaszám: M289772-4767750
Feltöltve: 5 napja

Nagyalásony eladó családi ház 3 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
73 333 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1257 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 325 Ft
Második évtől
41 073 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veszprém Megye Nagyalásony településén egy 135 m2-es családi ház. Az ingatlan Nagyalásony központjához közel fekszik, 1275 m2-es területen. A ház cseréptetős, szerkezete kő és tégla. Található benne két nagyméretű szoba, konyha, előtér, fürdőszoba, két mosdó, négy wc, két tároló helyiség, valamint a ház hátsó részén egy tágas 40 m2-es nappali, amiből több szoba is kialakítható. A ház fagerendás, több helyiség boltíves, a hátsó nappali, társalgó részén több bejárat is ki lett alakítva, és itt boltíves nyílászárók lettek beszerelve. Az ingatlan első szobája két bejárattal rendelkezik. A ház felújításon esett át. A villanyrendszer rézvezetékekre lettek cserélve, és egy új villanyóra lett felszerelve, amiben H tarifa és a három fázis is biztosított, valamint a hőszivattyú rendszernek elő van készítve. Két bejárati ajtaja műanyagra cserélve. A víz a házig új csővel behúzva. A gázóra új, így minden helyiség gázkonvektorral fűtött. Az ingatlanban a munkálatok megkezdődtek, így a leendő új tulajdonosára vár a végső befejezés. Udvara rendezett, több fával parkosítva. Egy kút is található az udvaron. Az ingatlan lakóházként van nyilvántartva, régebben presszóként üzemelt, így több lehetőségre is alkalmas. Hátsó részén az ingatlannak található egy 160 m2-es fedett tároló, ami teljes egészebben le van aszfaltozva. Közelben buszmegálló, iskola, óvoda, rendelő és bevásárló hely. Nagyalásony település Pápától 15 km-re valamint a 8-as számú főúttól is 15 km-re helyezkedik el. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY