Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8236167
Referenciaszám: H491048
Feltöltve: 7 napja

Nádudvar eladó családi ház 4 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
167 368 Ft/m²
95 m²
Alapterület
1725 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 310 Ft
Második évtől
65 966 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Ha fiatal felnőtt vagy és éppen az első saját otthonodat keresed, akkor ne keress tovább! Eladásra kínálunk egy szép, tágas és világos házat Hajdú-Bihar vármegyében, Nádudvaron. Az ingatlan alapterülete 95.88 m², a telek mérete pedig 1725 m². A ház 4 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy garázs férőhellyel is ellátott. A nappali tágas és világos, ahol a kályha melege és a családod szeretete vár. A kert rendezett és gondozott, ahol a nyári napokat kellemesen töltheted el. Az ingatlan tetőszerkezete fa, héjazata beton cserép, falazata szilikát és az épület beton alapon áll. Az ingatlanba helyet kapott egy inverteres klíma is. A környék csendes és biztonságos, így nyugodtan élvezheted az otthonod nyújtotta kényelmet. A közlekedés kitűnő, hiszen a közeli buszmegállóból könnyen elérheted a városközpontot és más fontos helyeket. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a közeli főútvonalakon könnyen eljuthatnak a környező városokba. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű! Közelben található óvoda, vegyes kisbolt, buszmegálló, sportpálya, dohánybolt. Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van, független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY