Eladó ház Murarátka 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Murarátka 66 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8257378
Referenciaszám: H491866
Feltöltve: ma

Murarátka eladó családi ház 2 szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
143 939 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1522 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 060 Ft
Második évtől
39 414 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Zala vármegyében Murarátkán, egy átlagos állapotú, 70 m2-es házat, 1522 m2 telekkel. Murarátka a horvát határvárostól Letenyétől mindössze 4 km távolságra található, nem messze a magyar-horvát-szlovén hármashatártól. Területén áthalad az M70-es autóút. A község a Mura folyó partján, jellegzetes zalai dombok lankáin terül el, számos kirándulási, horgászási, túrázási lehetőséggel. A település közelében található a mintegy 50 hektáron elterülő muraszemenyei horgász tórendszer. Az épület jellemzői: - helyiségek: 2 szoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba, WC - melléképületek: garázs, gazdasági épületek - fűtés: fatüzelésű kályha - nyílászárók fa és műanyag szerkezetűek - a ház az 1970-es években épült vegyes falazattal - a tető cserép borítású - a ház kisebb esztétikai javítás után költözhető állapotú Az ingatlant ajánlom mindazoknak, akik természetközeli életre vágynak egy csendes faluban, mégis közel a városhoz, ahol a szolgáltatások teljes köre karnyújtásnyira elérhető. Valamint a horgászat, túrázás hódolóinak akár kellemes hétvégi ház kialakításának lehetőségével, akár befektetési céllal! Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, a hét bármely napján keressen bizalommal! Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY