Eladó ház Murakeresztúr, Arany János utca 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Murakeresztúr, Arany János utca 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7729382
Referenciaszám: HZ040093
Frissítve: 22 napja

Murakeresztúr eladó családi ház 5 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
376 923 Ft/m²
130 m²
Alapterület
850 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 045 Ft
Második évtől
203 291 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Murakeresztúron eladó egy 130 nm-es két generációs, tetőtérbeépítéses családi ház, 850 nm telekkel.A ház a 80-as években épült szilikát téglából, az épület folyamatosan karbantartott, szép állapotú. A földszinten a tágas nappaliból lépünk be a konyha-étkező helyiségbe és innen nyílik a fürdőzoba, illetve egy hálószoba. A fürdőszobából az ingatlan mögött található melléképületbe, a hálószobából pedig a fedett teraszra juthatunk ki.A külső bejáraton keresztül megközelíthető tetőtérben egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, valamint 2 hálószoba került kialakításra.A főépület mögött közvetlenül két tárolóhelyiség és egy garázs található, hátrébb egy sütögetős épület, amögött pedig gazdasági épületek helyezkednek el, melyek jelenleg nyulak, valamint galambok tartására szolgálnak. Az ingatlan gázcirkóval, illeve cserépkályhával fűthető, a tetőtér klímával is szerelt. Az épület pár éve külső hőszigetelést, illetve színezést kapott, a nyílászárók cserélve lettek. A villanyhálózat felújítása is megtörtént. Az ingatlan összközműves, CSOK-ra, falusi CSOK-ra alkalmas, illetve hitelezhető.Az udvar szép, parkosított, az autóbeálló térkövezett. A kert fúrt kútról is öntözhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és tekintsük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY