Eladó ház Mosonszentmiklós, Mosonújhely 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mosonszentmiklós, Mosonújhely 80 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7840470
Referenciaszám: 165902044
Frissítve: 19 napja

Mosonszentmiklós eladó családi ház 2+2 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
748 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
430 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonújhelyen ÚJ építésű  családi ház   ELADÓ.  Egy pár házas kis lakóparkban, szép - gondozott környéken. Nettó 90,27 nm-es lakótérrel  430 nm-es telekkel egy igazi kis családi fészek.  Elosztása: amerikai konyhás nappali-étkező,kamra, 3 kellemes méretű hálószoba, tágas fürdő, külön wc, háztartási helyiség. Műszaki tartalom: 30-as NF tégla falazatra 15 cm-es hőszigetelés kerül, könnyűszerkezetes födém 25 cm-es szálas szigeteléssel, a tető Terrán cseréppel fedett. A fehér műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezést kapnak. A fűtést és a meleg víz ellátást egy 24 kw-os kondenzációs kombi gázkazán biztosítja, radiátorokkal és padlófűtéssel, vagy megújuló engergia = BB energetika. A belső válaszfalak igény szerint módosíthatók! Átadás: kb. 10-12 hónap Az ár tartalmazza a telek, a  KULCSRAKÉSZ felépítmény és a megfelelő megújuló energia vételárát /invereteres klíma/ hogy BB-s energetikai besorolása legyen otthonának.  Illetékmentesség! Állami támogatások igénybe vehetők! CSOK-képes otthon. ÁFA visszaigénylés. Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításában. Energetikai és jogi háttér.   Kellemes környéken egy kellemes otthona lehet: elérhető áron!   Mosonszentmiklós-Mosonújhely Győr-és Mosonmagyaróvár között található. Autópályáról illetve a fűútról könnyedén megközelíthető. Vasúti megálló is elérhető. Gyönyörű, gondozott település.   További információért hívjon! Akár hétvégén is.   Irodánkban bankfűggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük álmai elérésében. CSOK és állami támogatások intézése. Jogi és energetikai háttér. Ügyintézés A-tól Z-ig.      

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaipari áramduplakomfortoskocsibeállóvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY