Eladó ház Mosonmagyaróvár 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mosonmagyaróvár 120 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7965119
Referenciaszám: 751846
Frissítve: 23 napja

Mosonmagyaróvár eladó családi ház 5 szobás: 144 millió Ft

144 millió Ft
1 200 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
410 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 455 641 Ft
Második évtől
597 426 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Olyan házat keres, amely tükrözi azt a stílust, amelyet Ön is képvisel? Mosonmagyaróváron eladó egy minőségi anyagokkal megépített modern családi ház. Az ingatlan a város egyik legjobb lakóparkjában található. A belső tér kialakítása, a burkolatok, a felhasznált anyagok, a dekorvilágítás mind azt az érzetet erősítik, hogy aki itt lakik, az igényes és nem a tucat megoldások híve. A netto 120 nm-es otthon egy kétszintes könnyűszerkezetes (fém vázzal) megépített családi ház, amelyre még közel 5 ÉV GARANCIA VAN az építőtől. Az alsó szinten található a nagyméretű nappali egy térben a modern konyhával és étkezővel. Emellett itt található még egy gardróbbal és fürdőszobával kiegészített hálószoba, illetve egy különálló mosdó helyiség. A nappaliból egy nagyméretű teraszajtón keresztül lehet kijutni a fedett teraszra, amely több mint 26 nm alapterületű. Az itt található kültéri konyha hideg - meleg vízzel ellátott. A terasz és az egész udvar a dekorvilágításnak köszönhetően sötétedés után különösen megnyerő látvány. A ház második szintjén található további 3 hálószoba, illetve egy fürdőszoba. Ezekből lehet kijutni a nagyméretű emeleti teraszhelyiségre. Az épület kialakításának köszönhetően a szobák teljes értékűek, nem csökkenti a teret tetőív. A ház mellett nagyméretű garázs, előtte pedig fedett kocsibeálló található, de a kerítés előtt is kétállásos térkövezett parkolóállás került kiépítésre. A 410 nm-es udvar minden négyzetmétere parkosított, mely a gondos tervezésnek köszönhetően tovább erősíti a ház kiemelkedő tulajdonságait. Várom hívását akár hétvégén is, nézzük meg együtt, legyen ez az Ön otthona! A hirdetésben szereplő adatok a tulajdonos/megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyhateraszbeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velki Nagy Viktória Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 783 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velki Nagy Viktória Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 783 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY