Eladó ház Mosonmagyaróvár, Majorok 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mosonmagyaróvár, Majorok 92 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8248354
Referenciaszám: 426
Feltöltve: 12 napja

Mosonmagyaróvár eladó családi ház 3 szobás: 79,99 millió Ft

79,99 millió Ft
869 457 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1266 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 253 102 Ft
Második évtől
331 862 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróváron a majoroki városrészen megvételre kínálok egy 2007-ben épült 92 m2-es könnyűszerkezetes családiházat 1266 m2-es telken. A házhoz tartozik egy nagy méretű garázs (fűtött) és 2db szigetelt, villannyal ellátott tároló, valamint fedett terasz (téliesíthető). Az udvaron továbbá található egy betonos beálló és a házhoz tartozik kiépített kamera rendszer. A ház felosztása: előszoba, háztartási-helyiség, közlekedő, 2 db nagy méretű hálószoba, nappali-konyha-étkező, fürdő-wc, fedett terasz. Az ingatlan nyílászárói műanyag szerkezetűek, melyek háromrétegű üvegezéssel készültek szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik padlófűtés hőleadással. A kellemes hőérzetet továbbá egy inverteres klíma biztosítja. A tető betoncserép héjazattal, fafödémmel készült (pakolható padlás). Az ingatlan rezsiköltsége a homlokzati és padlás szigetelésnek, illetve a napelemeknek (inverter 6,5 kw/h, bővíthető) köszönhetően rendkívül alacsony. A telek 1266 m2 nagyságú, mely szépen rendezett állattartásra és kertészkedésre is egyaránt alkalmas (gyümölcsfákkal beültetve, és parkosítva). A kertben lévő fűtött medence, kerti bútor szett a vételár részét képezik. A ház bútorzata (a beépített bútorokon kívül) megegyezés tárgyát képezik. A növények gondozását egy fúrt kút biztosítja mely öntözőrendszerrel, csepegtetővel ellátott. Az ingatlan megfelel a CSOK Plusz feltételeinek. Az ingatlan kiválóan alkalmas kis- és nagycsaládosok számára is egyaránt. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon +36705743944 vagy írjon e-mailt a ildi.wsc@gmail.com címre. Irodánk teljeskörű díjmentes hitelügyintézésben is rendelkezésre áll. A weboldalon és a hirdetésekben, illetve a képgalériában található képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weisz Ildikó West Side - Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 574 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weisz Ildikó West Side - Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 574 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY