Eladó ház Mosonmagyaróvár, Duna lakópark 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mosonmagyaróvár, Duna lakópark 116 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8012309
Referenciaszám: H482043
Frissítve: 17 napja

Mosonmagyaróvár eladó családi ház 3 szobás: 76,99 millió Ft

76,99 millió Ft
663 707 Ft/m²
116 m²
Alapterület
450 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 610 Ft
Második évtől
319 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőséget mutatunk be Nektek Mosonmagyaróváron, a Duna lakóparkban! Ez a 2012-ben épült ikerházi lakás most rendkívül kedvező áron várja új lakóit. Bár korábban irodaként funkcionált, könnyedén visszaalakítható egy minden igényt kielégítő otthonná. A földszinten előtér, WC, konyha-étkező, nappali és egy külön nyíló szoba található, összesen 53,89 nm-en. A nappaliból egy franciaajtón keresztül léphetünk ki a gyönyörűen kialakított, rendezett, zöldövezettel körülhatárolt teraszra, ahol a nyugodt pihenés és kikapcsolódás lehetősége vár Rád. Az emeleten közlekedő, fürdőszoba WC-vel, egy külön nyíló szoba és egy tágas, napfényes közösségi tér található, melyből igény szerint válaszfalak felállításával további két szoba kialakítására van lehetőség. A teljes lakótér 116,14 nm, melyből a garázs alapterülete 17,44 nm, ahonnan lépcsőn keresztül közvetlenül az előszobába juthatunk. A térkövezett udvaron felszíni parkolásra is adott a lehetőség, akár két autóval. A fűtést és melegvízellátást modern kondenzációs gázkazán és padlófűtés biztosítja. Az ingatlan klimatizált. A lakópark csendes, gyönyörű környezetben, új építésű családi házas övezetben helyezkedik el, így tökéletes választás mindazok számára, akik a minőségi életet keresik. Az ingatlan ideális lehetőség továbbá akár lakhatási, vállalkozási és irodai célokra is. Hívj most, és nézzük meg együtt, hogyan válhat ez az ingatlan az elképzeléseiddé! Hitelre van szükséged? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Terasz:
17,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY