Eladó ház Mór 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mór 90 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8288206
Referenciaszám: 1041
Feltöltve: ma

Mór eladó családi ház 3 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
644 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
990 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Mór központi, mégis csendes utcában, 90 nm alapterületű, 2 szintes jó állapotú CSOK-ra alkalmas családi ház ,990 nm-es telekkel! A ház fölszintjén garázs , műhely kazánház, és kölön bejárattal 1 szoba, előszoba fürdőszoba zuhanyozóval és wc található. Emeleten, 3 szoba, tágas konyha , itt a konyhabútor gépekkel együtt a vételárat képezi, előszoba , fürdőszoba ,wc , kamra lett kialakítva . A burkolatok megkíméltek , nyílászárók modernek , ablakok redőnnyel , szúnyoghálóval felszereltek. Az összközműves házban, a villamos vezetékek újak, vízvezetékek flexibilis 5 rétegűek. A jó állapotú ház az 1980-as évek végén épült. Az otthon melegéről, gáz és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodhat . Egy klíma lett felszerelve az emeleten. Garázsban egy autót tudunk elhelyezni , de lehetőség van több autó beállására is az udvarban. A kertet fúrt kútból locsolhatjuk, medencét tölthetjük vele , mely le van ásva . Üvegházban termelhetjük meg kedvenc zöldségeinket. Több termő gyümölcsfa, cserje ,látja el a napi vitaminunkat. Regényt tudnék írni erről a lehetőségekkel teli házról, de inkább hívjon ,egyeztessünk időpontot ,nézzük meg együtt és legyen az Ön új otthona! 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY