Eladó ház Mór 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mór 240 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250730
Referenciaszám: 0969
Frissítve: 3 napja

Mór eladó családi ház 4+1 fél szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
562 083 Ft/m²
240 m²
Alapterület
2700 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 426 847 Ft
Második évtől
559 672 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó álomotthon Móron, a Vértes lábánál - Luxus és nyugalom a természet ölelésében! Móron, a Vértes lábánál, egy egyirányú utcában kínáljuk Önnek ezt a kivételes, három szintes házat, amely minden igényt kielégít és minden álmot valóra vált. Az ingatlan négy telken de egy helyrajzi számon található területen fekszik, amelyek mindegyike külön bejárattal rendelkezik, biztosítva a teljes privát szférát az itt élők számára. Ez a lenyűgöző ház egy négy állásos garázzsal büszkélkedik, ahol minden jármű biztonságban parkolhat, valamint egy külön bejáratú pince is tartozik hozzá, amely valódi oázist rejt. A pincében nemcsak egy biliárdasztal és egy hangulatos borospince található, hanem egy pihenőszoba is, ahol a vendégek vagy a családtagok kényelmesen kikapcsolódhatnak. A földszinten a konyha étkezővel, nappalival és egy dolgozószobával várja a lakókat, ahol a hangulatot egy gyönyörű kandalló varázsolja otthonossá. Az emeletre vezető lépcsőn felérve a második fürdőszoba, három szoba, valamint egy praktikus gardrób helyiség található, ami tökéletes megoldás a tárolásra. A ház környezetét egy gyönyörű zöld övezet öleli körül, amely a telken belül helyezkedik el - itt élvezheti a természet közelségét anélkül, hogy elhagyná otthonát. A kényelmet fokozza a nagy balkon és a tágas terasz, ahol pihenhet és feltöltődhet. És ha mindez még nem lenne elég, a házhoz egy fedett téli kert is tartozik, amely télen-nyáron ideális helyszín a kikapcsolódáshoz. Ez az ingatlan igazi kincs, ahol a luxus és a természet találkozik. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget - hívjon most, és fedezze fel álmai otthonát Móron! Harangozó László +36205379655 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY