Eladó ház Monor 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Monor 70 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7903750
Referenciaszám: 42497
Frissítve: 20 napja

Monor eladó családi ház 3 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
557 143 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1103 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 403 Ft
Második évtől
161 803 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Ingatlanhálózat eladásra kínálja a 174604644 számú családi házat Monoron! Eladó egy 70 nm-es földszintes családi ház, amely hatalmas, 1103 nm-es telken helyezkedik el, csendes környéken, mégis közel az új M4-es autópályához. Az ingatlan felújítandó, így tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki álmai otthonát. A ház szerkezete vegyes falazatú: az eredeti rész 1957-ben épült beton alapra, sárfalból, később pedig téglával bővítették. Belső tereiben három szoba, két fürdőszoba és egy konyha található, melyek mellett egy nagy üvegezett terasz is része az ingatlannak. A fűtésről vegyestüzelésű kazán és cirkó gondoskodik, ami gazdaságos és praktikus megoldást jelent a hidegebb hónapokra is. Az ingatlan elektromos hálózatát már kicserélték, a tetőt pedig cserép fedi. A telek méretéből adódóan számos lehetőség rejlik benne: a hatalmas udvar ideális lehet kertészkedésre, bővítésre, vagy akár egy új épület felhúzására is. A pince és a fúrt kút további praktikus előnyöket kínál, a ház pedig összközműves, így minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll. Energetikai besorolás: I A CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI: - lakótér: 70 m2, - telek: 1103 m2, - földszintes, - építési mód: vegyes falazat, - fűtési mód: vegyestüzelésű kazán és cirkó, - elektromoshálózat kicserélve, - tetőfedés: cserép, - nyílászáró: fa, - pince, - fúrt kút, - összközmű. Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! Amennyiben a 174601644 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/ Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY