Eladó ház Monok 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Monok 95 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8252044
Referenciaszám: 114224
Frissítve: ma

Monok eladó családi ház 2 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
163 158 Ft/m²
95 m²
Alapterület
1841 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 045 Ft
Második évtől
64 306 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolctól 36 km-re, Tokaj-hegyaljai Történelmi Borvidék és a világörökség részén, Monokon egy 2 szobás, étkezőkonyhás, felújított, tornácos, családi ház, tárólókkal, a képeken látható bútorokkal teljes berendezéssel, 1841 m²-es telekkel eladó! Kérésre, név, telefonszám megadása ellenében, tudok küldeni további külső képeket. Helyiség lista: - 2 db szoba - Étkezős nagy konyha - Kamra - WC, zuhanyzó - Szélfogó (előszoba) -Tornác - Nyári konyha, vagy tároló - Tároló Műszaki leírás: A meglévő épület kőből épült, amit 38 as porotherm tégla falazattal bővítettek. A vezetékek újak. Közművek közül a gázcsonk a teleken belül, a többi a házban kiépítve. Jelenleg a hátsó szoba szerkezetkész, ide lett tervezve egy nagy fürdőszoba, ennek megfelelően a fali kiállások megvannak, de az elválasztó fal nem lett megépítve. Jelenleg a fűtés kandallóval megoldott, de radiátor hőleadók fel vannak szerelve, csak kazánt kell hozzá beépíteni. Melegvizet villanybojler biztosítja. A telek gondozott, gyümölcsfákkal beültetett. Környezet: Csendes átmenő forgalomtól mentes. Közlekedés: Az ingatlan autóval pormentes, aszfaltozott úton közelíthető meg. Buszmegálló kb. 200 m távolságban található. Miskolc 36 km (34 perc) Szerencs 9 km (11 perc) Tokaj 30 km (32 perc)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Alán Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Alán Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY