Eladó ház Mohora, Petőfi Sándor út 9 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mohora, Petőfi Sándor út 9 58 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8149728
Frissítve: 3 hónapja

Mohora eladó családi ház 2 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
181 034 Ft/m²
58 m²
Alapterület
1082 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 224 Ft
Második évtől
43 562 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csapjon le a lehetőségre! Mohorán kínáljuk eladásra ezt az ügyes kis családi házat. 1082 m2-es, közművesített telken áll ez a 60 m2 alapterületű, nappali + 2 hálószobás lakóépület, melyben tágas előszoba, konyha, fürdőszoba és kazánház is helyet kapott. Az épület nagy részben felújított - hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, új elektromos hálózat készült, új fürdőszoba került kialakításra, a helyiségek új laminált padló illetve mázas kerámia lapburkolatot kaptak. A fűtést szilárd tüzelésű kazán biztosítja, radiátor hőleadókkal - a kazánház a fürdőszobából (is) megközelíthető, így a téli hidegben kényelmesen kezelhető a fűtési rendszer. Mindössze az egyik hálószoba befejezetlen, itt hiányzik a padlóburkolat, csak a beton aljzat készült el, illetve a falak villanyszerelés utáni javítása, festése vár még az új tulajdonosra. Az udvarban kőből falazott pince és melléképületként nyári konyha épült, gépkocsi tárolására alkalmas nagy térlefedéssel. Az ingatlan alapterülete, műszaki állapota miatt akár családosok, akár egyedülállók számára is előnyös beruházás - többgyermekes családok megvásárlás után akár bővítéshez, akár a befejező munkák kivitelezéséhez falusi CSOK-ot is igényelhetnek. Készpénzes érdeklődőket várunk - az ingatlan megtekintése időpont egyeztetése után lehetséges, igazodva az Ön igényeihez. Várjuk megtisztelő érdeklődésüket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűcsendespincekábeltévéinternettelefonparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Balò Sàndor
+36 30 744 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Balò Sàndor
+36 30 744 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY