Eladó ház Mohács 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mohács 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8258432
Referenciaszám: HZ088406
Feltöltve: 5 napja

Mohács eladó családi ház 4 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
491 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
612 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 10. 06. 1:30 és 2024. 10. 06. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mohács belvárosában családi otthon eladó!A ház  tágas terekkel 4 szobával, étkezőve,l konyhával és modern kialakítású fürdővel várja új lakóját. Az udvarból llépcsőn juthatunk a növényekkel futtatott hangulatos félig fedett teraszra, innen nyílik  több  bejárat az ingatlanba. Az előtréből a világos tágas étkezőbe jutunk, ami az udvarra néz ugyanúgy mint a konyha  keleti fekvésű ablaka is. A konyhabútor fából készült , kellemes meleg hatása van. Éppen így a fürdőszobában is egyedi fa bútorok szinesítik a helyiség hangulatát. A fürdőben kád, és zuhanyis van ,illetve az egyik wc is. A 3 tágas szoba nyugati fekvésű, fa parkettával borított, belső nyílászárói jó állapotúak kellemes hangulatot adnak a tereknek. A külső nylászárókat 4 éve cserélték jó állapotúak. A 4. szoba a terszról és a házból is megközelíthető így alkalmas lehet generációk összeköltözésére is, hiszen külön lakrész is kialakítható itt. Az ingatlanban kamra ,tároló is helyett kapott. Jelenleg központi gázfűtése van, a gázkazánnal megoldott . De korábban volt itt vegyestüzelésű kazán aminek az új beüzemelését a kiépített rendszer megengedi. a fa tárolására a terasz alatti tárolót használták. A házhoz tartozik egy pince is. A városi telkekre jellemzően nem túl nagy a telek, de éppen elég egy kis konyhakert ,játszótér ,és szép füves kert kialakítására. Egy különálló garázs is van, ahova egy autóval beállhatunk. A tetőt pár éve felújították, egyik részen a régit rakták vissza de van ahol új cserepet kapott a tető. Jöjjön nézze meg ,tervezzük meg új otthonát !Bízza rám ingatlanügyeit!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Jauch Ildikó Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 20 973 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Jauch Ildikó Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 20 973 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY