Eladó ház Mogyoród 134 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mogyoród 134 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8253467
Referenciaszám: H491580
Feltöltve: 1 napja

Mogyoród eladó családi ház 4 szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
1 343 284 Ft/m²
134 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 569 552 Ft
Második évtől
746 783 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 134 nm-es, egy szintes családi házat, a Sissy Villaparkban Mogyoródon. Az ingatlan 3 tágas szobával rendelkezik, megtalálható egy amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, egy wc az előszobában és egy fűtő helyiség, vízlágyítóval. Az udvarban 3 autó beállása biztosított, az ingatlan előtt az utcán 2 férőhely található. Épületszerkezetileg: - a teherhordó falak Porotherm klíma 30 falazóblokkból, a szobák között Silka léghanggátló falazattal, 10 cm vastag Porotherm falazóblokkal -a tetőszerkezet vízszigetelve és 20 cm-es hőszigetelést kapott -dryvit hőszigetelés 12-20 cm vastag -nyílászárók 7 légkamrás műanyag szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel, elektromos redőnyökkel -a lakás energiaellátását 3 fázis biztosítja -fűtése gáz cirkóval megoldott -hűtéséről klíma gondoskodik Az ingatlan DNY fekvésének köszönhetően, a tágas és fedett terasz alatt kellemesen megpihenhetünk a jakuzziban. A kertben egy kis tároló is található, a szépen gondozott konyhakert mellett. Az ingatlan teljesen körbe van kerítve, a közeli erdőt a hátsókertből közelíthetjük meg egy kapun keresztül. Privát teret biztosít a ház mögött elterülő mező, ahová tovább építkezni nem lehet, így egy nyugodt és zöld kertet kapunk, ha kinézünk a nappaliból. Budapesttől 15-20 perces autóútra található az ingatlan. További információkért, megtekintésért, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benyus Bianka Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benyus Bianka Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY