Eladó ház Mogyoród 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mogyoród 145 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7973592
Referenciaszám: HZ093559
Frissítve: 15 napja

Mogyoród eladó családi ház 4 szobás: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
721 955 Ft/m²
145 m²
Alapterület
230 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 331 922 Ft
Második évtől
435 209 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Prémium minőségű családi ház Mogyoródon!!!Szeretnél családoddal Budapest vonzáskörzetében élni, csodás környezetben, a természethez közel?Akkor vess egy pillantást erre a családi házra, amit a Mogyoródon, a Gödöllői-dombság lankái között szeretnék neked ajánlani. Egy újépítésű házat, melynek a teraszáról kiváló panoráma nyílik a környékre, ugyanakkor elhelyezkedéséből adódóan, lakói egyszerűen megközelíthetik a nyüzsgő fővárost!A 145 nm-es, kétszintes ház egy 270 nm-es telken épült, így ideális nagyságú udvarán a gyermekjátszótól a grillteraszig mindent megvalósíthatsz, amit megálmod- tál magadnak és családodnak.A házba lépve az előszobán át a közel 43 nm-es, világos, amerikai típusú nappaliban találjuk magunkat, amelyet délelőtt a felkelő, délután a lenyugvó nap világít be. Egyik felében a nappali, másik felében a konyha-étkező került kialakításra, így hétvégeken az egész család együtt élvezheti a pihenést, csendes nyárestéken pedig a hozzátartozó, zöld kertben gyönyörködhetnek majdani lakói. Másik felében a tágas konyha-étkező található, amely ablakaival szintén a zöldre néz. A konyha mellett kapott helyet a ház éléskamrája, mellette pedig zuhanyzós fürdőszobája, A képcsőház mellett elhaladva pedig a ház földszinten lévő, 13 nm-es szobájába jutunk.A másik két hálószoba az emeleten található, melyek 19 és 15 nm-esek. Kisebbik hálója azonban összességében nagy életteret kínál, hiszen tartozik hozzá egy 3 nm-es gardróbszoba és innen közvetlenül is kijuthatunk a ház tetőteraszára. Emeleti fürdőszobája mérete épp elegendő ahhoz, hogy majdani lakói fürdőkádban élvezhesség az esti tisztálkodást! :). Az emlékezetes panorámát nyújtó, 25 nm-es terasz azonban családi programokra is kiválóan alkalmas, mert a közlekedő felől is megközelíthető és egy igényes kerti bútorral napozóterasznak vagy szabadtéri étkezőnek is berendezhető, lakója igénye szerint. Műszaki felszereltség: Fűtés rendszere hibridkazán, amely ötvözi a gázfűtés és a geotermikus fűtésrendszer előnyeit és energiatakarékos padlófűtéssel melegíti a házat, annak minden szobájában. Burkolatai fürdőszobáiban és előszobájában hidegburkolat, nappalijában, konyhájában és szobáiban laminált padlózat.Ha sikerült felkeltenem érdeklődésed, keress bizalommal és már holnap megmutatom Neked! :)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Beatrix Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Beatrix Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY