Eladó ház Mocsa 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mocsa 118 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8209332
Referenciaszám: 8586
Frissítve: 2 napja

Mocsa eladó családi ház 4 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
372 034 Ft/m²
118 m²
Alapterület
2158 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lehetőségek tárházát kínáljuk megvételre Mocsán!! MOCSA csendes utcájában kínálunk eladásra egy családi házat, mely gazdálkodásra kiválóan alkalmas, hisz 2158 m2 telken helyezkedik el. Minden ideális ahhoz, hogy valaki megtalálja élete nagy lehetőségét ebben a családi házban, vagy magában a telek adottságában. Az ingatlanhoz melléképületek is tartoznak, korábbi tulajdonosai állattartást folytattak itt. A Dózsa György utcában kínáljuk eladásra ezt 118 m2, 4 szobás ingatlant. Az épület a 60-as években épült földszintes kialakítással, részben alápincézve. A nyílászárók faszerkezetűek, eredeti beépítésűek. Az ingatlan 2158 m2 telken fekszik,mely részben füvesített,részben kert művelésű ,melléképületekkel ölelt. A lakóház 118 m2, 4 szoba, hatalmas előtér, 2 fürdőszoba, 2 wc, 2 konyha, 2 kamrával rendelkezik. Az ingatlan 2 bejárattal van ellátva, így akár 2 önálló lakrészként is használható. 2 generáció lakhatásának kiválóan megfelel. Az ingatlan masszív falszerkezetű, de felújításra, korszerűsítésre szorul, így saját ízlés szerint alakítható. Fűtését gázkazán, és vegyes tüzelésű kazán egyaránt biztosítja..Szobái padlózata parketta, a többi helységben mozaiklap van, eredeti állapotában, minimális töréssel. A telken egy fúrt kútból is lehet öntözni az ott található gyümölcsfákat. Az ingatlantól nem messze vegyesbolt,buszmegálló, posta is található. Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlaniroda kínálatában található meg és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos egyeztetést követően.Érdeklődni:Bonfert Angéla 30/ 629 62 81.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bonfert Angéla Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 629 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bonfert Angéla Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 629 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY