Eladó ház Miskolc 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Miskolc 120 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8236700
Frissítve: 6 napja

Miskolc eladó családi ház 3+1 fél szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
382 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
643 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 236 Ft
Második évtől
190 430 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolcon az Újgyőri Főtérhez közel, csendes mellékutcában eladóvá vált egy beton és fa födémes, téglaépítésű, összközműves, polgári jellegű családi ház. Kiváló lehetőség, masszív épület, mely jelenlegi formáját bővítés útján érte el. Alternatív fő és kiegészítő fűtés: gázcirkó, radiátoros hőleadókkal, cserépkályha, széntüzelésű (Ohra) kályha valamint elektromos radiátor. Elrendezés: Alagsor /pince 2 bejárattal : három helyiséges vízvételi lehetőséggel rendelkezik. Korábban kiállítóteremként is működött az utca felöli Földszint ( 98 nm-es) : az udvarszinthez képest kiemelt, több lépcsőn keresztül közelíthető meg és az alábbi lakóegységekkel bír: nappali, hálószoba, zárt terasz, közlekedő, fürdőszoba, konyha, előszoba, cirkó, lépcső feljáró az emeletre. A ház tágas, összkomfortos. A falazat 30-as blokk rendszer az eredeti téglafalhoz kapcsolódva. A szerelvényezés részben felújított, de mindenképpen átvizsgálást igényel, a fűtést szolgáló cirkóval együtt. Az ingatlan melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. A konyha egy térben található az étkezővel, gáztűzhellyel. Padlózata járólap + parketta. A nagyszoba hajópadlós, a közlekedő és a hálószoba padlószőnyeggel van ellátva, a többi helyiség szintén járólapos. Emelet/padlás: Az új építésű bővítésre egy vendég szoba, és egy dolgozó szoba került kialakításra. A padlástét is innen nyílik, jelenleg a szokásos tároló funkcióját látja el, de beépíthető. Az ingatlan melléképületekkel rendelkezik: található egy garázs, egy műhely, s egy nagy területű fedett szín/tároló. Az ingatlant körül vevő zöldfelület két részre osztódik. Egy része gyümölcsös, s pihenő/bográcsozó terület, míg a ház melletti terület a természetet hozza közelebb a Bükkből. A telken ásott kút is található. Kérem hívjon, előzetes megbeszélést követően mutatható csak az ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
G
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
35 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállógarázskerttélikertcsendesétkezőkamraműhelybútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 320 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 320 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY