Eladó ház Miskolc 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Miskolc 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219746
Referenciaszám: 30739
Feltöltve: 24 napja

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 89,99 millió Ft

89,99 millió Ft
899 900 Ft/m²
100 m²
Alapterület
417 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 744 Ft
Második évtől
373 350 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A kicsivel több mint 100 m2-es családi ház alkalmas lehet akár a nagyszülőkkel való összeköltözésre, mert az ingatlan hátsó felében egy 1 szobás, fürdőszobás ( kádas ), wc-s gyönyörűen berendezett rész várja majd új lakóit. Az ingatlan így 3 szoba, nappalis, 2 fürdőszobás és 3 wc-s. A házban a jelenlegi tulajdonosok úgy alakították ki a tereket, hogy mindenhol beépített gardróbok, beépített komódok, szekrények találhatóak. 2 éve teljes felújításon esett át a családi ház, bele értve a tetőszerkezetet is, a szigetelést, a vezetékek is teljesen ki lettek cserélve, így már csak egy tisztasági festés várhat az új lakókra. Mindenhol műanyag nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval lettek beszerelve, hogy még kellemesebb legyen a családi ház nyáron is. 2 hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron. A konyhában komplett konyhabútor, gépekkel, hozzá illő asztallal, tálaló komóddal lett beépítve. Egy szobában plafonig érő gardróbszekrény van beépítve, így minden elférhet egy helyen. Az egyik szoba egy elválasztott gardróbbal lett praktikussá alakítva, így tágas terek vannak a házban. Laminált padló lett kicserélve mindenhol, ami színben is passzol az összes beépített bútorhoz. Az ingatlan egy csodás kerttel rendelkezik, mely központi helyet foglalhat el az új tulajdonosok életében. Mindenhol csodás növényekkel tették még otthonosabbá a tereket, mely a kora tavasztól késő őszig biztosítja a kellemes kikapcsolódást. Fúrt kút található a kertben, így a nyári nagy melegben a locsolás is megoldott. Egy állásos garázs is tartozik az ingatlanhoz, és kényelmet elektromos kapu is biztosítja. Ha egy olyan házat keres, ahová csak vinni kell a ruháit, és a bútorokat is szeretné, akkor ez egy nagyon kitűnő választás lehet. Bármilyen kérdése van, szívesen fogadom hívását. Az ingatlan rugalmasan a hét minden napján megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Edina Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 884 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Edina Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 884 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY